Groepskamp 2020

Welkom beste ouders en leden

Op deze pagina kan u alle info en belangrijke documenten over ons onvergetelijke groepskamp van 2020 terugvinden !

Volg onderstaande stappen om uw kind(eren) in te schrijven:

1. Download de 'Infobrochure voor ouders' en neem deze zeer grondig door. In dit document vindt u hopelijk het antwoord op al uw vragen over het scoutskamp in tijden van COVID-19.
  2. Download het kampboekje van uw kind(eren) en neem dit ook grondig door. Hierin vindt u alle informatie over het kamp van uw kind (Wat neem je mee?; Wie is de leiding?; ...)
  3. Klik op 'inschrijven' en je wordt naar een site geleid. Deze site zou zichzelf moeten uitwijzen. Hierop kan je aanduiden voor welke tak je inschrijft en hier vragen we ook enkele gegevens. Ook de betaling kan hier gebeuren.
    BELANGRIJK:
    Wij willen u vragen om 1 inschrijving per kind te doen! Je krijgt de optie om in één keer kinderen voor verschillende takken in te schrijven, maar als u dus meerdere kinderen in de scouts heeft, zou het zeer fijn zijn moest u deze apart inschrijven (= na de inschrijving van kind 1 de pagina sluiten en nogmaals op 'inschrijven' klikken).
  4. Download de verschillende documenten onder 'papierwerk' en vul deze in. U mag deze ingevuld bij iemand van de takleiding van uw kind in de brievenbus steken.

Hebt u al deze stappen succesvol doorlopen? Proficiat, uw kind is ingeschreven !