Givers experimenteren graag en zoeken hierbij hun plaats in de groep en maatschappij. De vergaderingen kunnen dan ook alle richtingen uitgaan: van het maken van een film en een dagje punker tot een spannende dropping. Belangrijk hierbij is de eigen inbreng en creativiteit. Een eerste buitenlands kamp hoort ook tot het privilege van het giver zijn.

givers@scoutshalle.be

Evenement details:

Spaghettislag

14u-00u30Zonneputteke

Liefste leden en ouders

Zoals al aangekondigd organiseren wij op 16 februari 2019 onze spaghettislag om het topgiverkamp te sponsoren. Dit gaat door in het Zonneputteke te Zoersel.

Om de spaghettislag voor te bereiden, komen we zondag 20 januari 2019 samen. Hierin wordt een verdeling van de shiften en desserts gemaakt, versiering voor de zaal en de borden voor de gemeente gemaakt. We geven deze dag ook al een eerste uitleg over het verloop van de dag.

Aangezien de spaghettislag één van onze belangrijkste geldactiviteiten is, verwachten we jullie allemaal die dag! Het is dus een verplichte activiteit! Wij verwachten jullie om 14u met twee keukenhanddoeken in het Zonneputteke. Trek jullie mooiste kleedje/strikje aan en breng zeker je scoutsuniform mee. We rekenen ook op jullie voor de opruim. Iedereen blijft dus tot 00u30 ’s nachts waarna jullie in groep door kunnen.

Om er een succes van te maken, verwachten we vijf dingen van jullie:
    1) Iedereen maakt twee superlekkere desserts en neemt dat die dag mee. Als we teveel hetzelfde dessert hebben op onze lijst zullen de late kiezers toch nog iets anders moeten maken. Hoe eerder je kiest en iets laat weten, hoe groter de kans dat je kan maken wat je wil. Stuur dus via mail, whatsapp of Facebook naar ons wat je voorziet. Houd er rekening mee dat je de porties verdeelt over de twee shiften.
    2) Superveel reclame maken en sponsors regelen zodat we massaal poen kunnen scheppen voor ons kamp! Jullie vinden de brief met info en de flyer hier in de mail, op de giverfacebookpagina en op de site van Scouts Halle (www.scoutshalle.be). Er zal ook een reclamemail gestuurd worden naar alle ouders en naar jullie. Stuur deze mail dus zeker door naar al uw vrienden en familie en zorg dat ze allemaal komen. Natuurlijk maken we ook een facebookevenement aan, massaal mensen uitnodigen dus!

3) Iedereen MOET een sponsor hebben voor de spaghettislag, diegenen die al een sponsor hebben gevonden en doorgestuurd, prima! De anderen brengen dit nog zsm in orde!

4) Jullie uiterst beste medewerking

5) Een goed humeur en veel liefde voor spaghetti en uiteraard ook voor de leiding.

Op een rustig moment mogen ook jullie van de spaghetti eten dus voor jullie zelf moet er geen spaghetti besteld worden. Jullie harde werk zal beloond worden!

Mensen die op voorhand zin hebben om te komen helpen met groentjes snijden, mogen dat natuurlijk altijd!
    We rekenen op jullie!

Lieve scoutsgroetjes

De giverleiding

Natalie, Laurens, Bram en Wouter

De leiding van de givers:

Natalie Lambrechts

Totem: Kippenkruidwitte Gedreven Jabiroe

Natalie is jarig op 30 juli 2019.

Heideweg 64

Bram Van Echelpoel

Totem: Braambesgroene Genietende Tragopaan

Bram is jarig op 23 juli 2019.

Sint Martinusstraat 15

Wouter Schmidt

Totem: Pompelmoesbruine Vinnige Slingeraap

Wouter is jarig op 14 juli 2019.

Ten otter 12

Laurens Van Dooren

Totem: Padvinderblauwe Ludieke Wombat

Laurens is jarig op 16 juni 2019.

Olmenlei 51