Kapoenen zijn echte ontdekkingsreizigers. Voor hen zit er in elk dagdagelijks dingetje een avontuur verborgen. De omgeving is voor de jongsten van onze groep dan ook zeer belangrijk. Daarom krijgt de inkleding van hun activiteiten enorm veel aandacht. We gaan er immers van uit dat de creativiteit en fantasie van zeer groot belang zijn. Kapoenen leren samen spelen, werken en leven om zo de eerste stapjes als echte scout te zetten.

kapoenen@scoutshalle.be

Evenement details:

Zwarte Pietencompetitie

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan, hij brengt ons Sint Nicolas je ziet hem al staan… En zo voort en zo verder.

Ja je ziet niet alleen de Sint komen, maar ook zijn Zwarte Pieten, zeer getallenteerde helpers van de Sint, die over daken springen en gekke stunt uitvoeren. Nu vragen wij ons af wie van onze kapoentjes zou nu een prima zwarte piet zijn? Dat zal onze competitie vandaag uitwijzen.
    Wij verwachten onze kapoentjes, al dan niet in toepasselijke zwarte pieten outfit, vandaag aan de fontein/kiosk op het pleintje in Halle. Om 12h mogen ze hier ook weer opgehaald worden.

Tot dan!

De leiding van de kapoenen:

benieuwd ? wij ook

rara rara rara