Inschrijvingen

*INSCHRIJVINGEN NIEUWE LEDEN*

Het einde van augustus is in zicht wat voor velen een droevige periode is. Voor ons betekent dit het begin van een gloednieuw scoutsjaar! En wat is een nieuw scoutsjaar zonder nieuwe leden die ons elke zondag komen vergezellen op de scouts.

Het inschrijven van nieuwe leden kan sinds dit jaar online. Het online inschrijven bestaat uit het invullen van een formulier dat alle nodige info bevat over uw kind dat u wil inschrijven. Op de dag van de inschrijvingen is dit formulier te vinden op onze site: https://www.scoutshalle.be/ onder het tabblad ‘Inschrijven’. Dit tabblad wordt pas toegankelijk gemaakt op dinsdag 8 september en sluit opnieuw op vrijdag 11 september. Op zaterdag 12 september laten we u via mail weten of de inschrijving van uw kind wordt goed- of afgekeurd. Nieuwe leden die reeds een broer of zus in de scouts hebben of waarvan de ouders oud-leiding zijn geweest bij onze scouts krijgen voorrang. Dit mag vermeld worden in de sectie ‘opmerking’ wanneer u het formulier invult.

Het is belangrijk om te weten dat enkel kinderen van het geboortejaar 2014 of ouder kunnen worden ingeschreven in onze scouts.

Opgelet: Onze scouts werkt elk jaar met een ledenstop. Dit wil zeggen dat er maar een maximaal aantal leden per groep wordt toegelaten. Indien deze limiet wordt overschreden selecteren we willekeurig of de aanvraag geaccepteerd wordt of niet. Zo heeft iedereen een gelijke kans om zich in te schrijven in onze scouts.

Het scoutsjaar wordt in normale omstandigheden geopend op Het Grote Bosgebeuren. Dit jaar zal dit evenement echter niet plaatsvinden maar zal er wel een vervang activiteit worden gepland op zondag 13 september. Omtrent het verdere verloop van het scoutsjaar krijgt u nog meer informatie via mail wanneer de inschrijving volbracht is.

inschrijven kan via volgende link