Inschrijvingen

*INSCHRIJVINGEN NIEUWE LEDEN SCOUTSJAAR 2021-2022*

Het einde van augustus is in zicht, wat voor velen een droevige periode is. Voor ons betekent dit echter het begin van een gloednieuw scoutsjaar! En wat is een nieuw scoutsjaar zonder nieuwe leden die ons elke zondag komen vergezellen op de scouts.

Het inschrijven van nieuwe leden kan sinds dit jaar online. Het online inschrijven bestaat uit het invullen van een formulier voor elk kind dat u wenst in te schrijven.  De link vindt u onderaan deze pagina terug. Dit formulier wordt pas toegankelijk gemaakt op maandag 6 september en sluit opnieuw op vrijdag 10 september. Op zaterdag 11 september laten we u via mail weten of de inschrijving van uw kind wordt goed- of afgekeurd. Nieuwe leden die reeds een broer of zus in de scouts hebben of waarvan de ouders oud-leiding zijn geweest bij onze scouts krijgen voorrang. Dit mag vermeld worden in de sectie ‘opmerking’ wanneer u het formulier invult. Dit jaar starten we daarnaast ook een proefproject waarbij ook stiefbroers of -zussen voorrang kunnen krijgen. In dat geval vragen wij u wel om dit te bewijzen a.d.h.v. een attest van gezinssamenstelling (om misbruik te voorkomen). Dit mag u mailen naar groepsleiding@scoutshalle.be.

Het is belangrijk om te weten dat enkel kinderen van het geboortejaar 2015 of ouder kunnen worden ingeschreven in onze scouts.

Opgelet: Onze scouts werkt elk jaar met een ledenstop. Dit wil zeggen dat er maar een maximaal aantal leden per groep wordt toegelaten. Indien deze limiet wordt overschreden selecteren we willekeurig of de aanvraag geaccepteerd wordt of niet. Zo heeft iedereen een gelijke kans om zich in te schrijven in onze scouts.

Omtrent het verdere verloop van het scoutsjaar krijgt u nog meer informatie via mail wanneer de inschrijving volbracht is.

VANAF 6 SEPTEMBER KOMT HIERONDER DE LINK

Inschrijfformulier Scouts Sint-Maarten Halle-Zoersel