Givers experimenteren graag en zoeken hierbij hun plaats in de groep en maatschappij. De vergaderingen kunnen dan ook alle richtingen uitgaan: van het maken van een film en een dagje punker tot een spannende dropping. Belangrijk hierbij is de eigen inbreng en creativiteit. Een eerste buitenlands kamp hoort ook tot het privilege van het giver zijn.

givers@scoutshalle.be

Smurfenvergadering

9u30-12u

Wat is drie appels hoog, ziet blauw en kan niet goed praten? een smurf.
    Haha je dacht dat we een stom grapje gingen maken he? ūüėČ

Dat is niet het geval, kom allemaal naar de scouts in het blauw gekleurd,
    dan maak je de leiding goed gehumeurd.

fino a domenica!

Stoelendans for Life

9u30-16u30

Zondag 25/11 zullen wij met heel scouts Halle het goede doel steunen door samen naar de Stoelendans For Life te gaan. Dit evenement ten voordele van lokale goede doelen Monnikenheide en Natuurpunt wordt georganiseerd door enkele ouders van leden. Wij hebben er dus voor gekozen om de geplande activiteiten voor dat weekend even aan de kant te schuiven en hier een kleine groepsdag van te maken.

JOW GIVERS
    Ook wij gaan het goede doel steunen vandaag!

Concreet:

• wat?¬† ¬†Stoelendans For Life
    • wanneer?¬† ¬†zondag 25/11 van 14u ‚Äď 17u
    • afspraak?¬† ¬†13u30 op de scouts
    • waar?¬† ¬†Bremberg, Lotelinglaan 2980 Halle-Zoersel
    • meenemen?¬† ¬†3 euro

Om een idee te krijgen van hoeveel leden we mogen verwachten (kwestie van organisatie voor de stoelendans), willen we vragen om via deze link een ticket te bestellen. Je zal een mail krijgen met een ticket, maar dit hoef je niet mee te nemen. Het is ook gratis om te bestellen, want de inkomprijs van 3 euro vragen we cash mee te nemen. Dit ticket is dus enkel en alleen zodat wij het aantal aanwezige leden kunnen inschatten.

Om 17u is de stoelendans gedaan en zullen wij in groep terugkeren naar de scouts. U bent ook allemaal welkom om na de activiteit even op de scouts te blijven plakken voor een babbeltje met de leiding en/of andere ouders en een drankje, want onze vriendenkring organiseert hier dan een winterdrink. Er zullen verschillende drankjes aan zeer schappelijke prijzen te verkrijgen zijn en opwarmen kan u doen aan de vuurkorven.

De leiding van de givers:

Natalie Lambrechts

Totem: Kippenkruidwitte Gedreven Jabiroe

Natalie is jarig op 30 juli 2018.

Heideweg 64

Bram Van Echelpoel

Totem: Braambesgroene Genietende Tragopaan

Bram is jarig op 23 juli 2018.

Sint Martinusstraat 15

Wouter Schmidt

Totem: Pompelmoesbruine Vinnige Slingeraap

Wouter is jarig op 14 juli 2018.

Ten otter 12

Laurens Van Dooren

Totem: Padvinderblauwe Ludieke Wombat

Laurens is jarig op 16 juni 2018.

Olmenlei 51