Givers experimenteren graag en zoeken hierbij hun plaats in de groep en maatschappij. De vergaderingen kunnen dan ook alle richtingen uitgaan: van het maken van een film en een dagje punker tot een spannende dropping. Belangrijk hierbij is de eigen inbreng en creativiteit. Een eerste buitenlands kamp hoort ook tot het privilege van het giver zijn. Als eerstejaars krijg je ook de kans je voortotem te behalen. Dit is de tweede en voorlaatste totem binnen onze scouts.

givers@scoutshalle.be

Voorbereiding SPAGSLAG

Volgende week gaan we dik proberen ca$hen op onze Spaghettislag! Vandaag gaan we voorbereidingen treffen zodat we dan niet verdrinken in het werk!

Spaghettislag

Vandaag is het zover: de Spaghettislag! Zie dat je goed uitgeslapen bent, want vandaag is het werken geblazen! Meer info volgt nog!

Vorig week hebben we nogal flappen verdiend, de leiding gaat die dit weekend allemaal opsouperen! Just kidding, wij zijn daar veel te moe voor: wij blijven in ons bedje liggen. We suggest you do the same!

Tienerouderschap

Vandaag gaan jullie je blijkbaar zeer onverantwoord gedragen! De lessen SO zijn jullie duidelijk allemaal al vergeten ...

De leiding van de givers:

Toon Van der Auwera

Totem: Aurorazwarte Toegewijde Hathi

Toon is jarig op 9 November 2023.

Mattise Eelen

Totem: Hemelsivoren Merkwaardige Newfoundlander

Mattise is jarig op 13 August 2023.

Álvaro Geerken

Totem: Papayapurper Opgetogen Cobaye

Álvaro is jarig op 2 June 2023.

Ombre Goethals

Totem: Zomers Magenta Goedlachse Motacilla

Ombre is jarig op 16 November 2023.