Jins is binnen scouting de laatste tak voor je de leiding instapt en dit merk je ook aan hun typische activiteiten. In de loop van het jaar komen de kritische zin en creativiteit van de jongeren meer aan bod. Ze nemen verantwoordelijkheid en vergaderingen op eigen schouders en degraderen hun leiding hiermee tot begeleiding. Het organiseren van een fuif, een week samen op de scouts leven, buitenlandse kampen, zelf leiding geven aan de jongsten, een kleurentotem... Het leven van een jin is druk, maar interessant!

jins@scoutshalle.be

• vr

*AFGELAST* QUIZ

Hoeveel golfballen passen er in een bus? Wie van de jins (of leiding, lol wij kiezen alvast voor de Stijn) gaat een nier afstaan zodat we naar een epic land op kamp kunnen? En hoeveel keer overlappen de wijzers van een klok elkaar in een volledige dag?
    Kom uit jullie zetel op deze koude of warme vrijdagavond (weersvoorspellingen zijn nog niet zo ver op voorhand raad te plegen) en warm de grijze massa in die pallettekoppen al maar op, want wij gaan lekker quizzen ! (Het gerucht gaat de ronde dat ene E. Van Looy een tussenstop zou houden in Halle, al achten we de kans groter dat dit is om een pint te pakken in de Non…)
    JN)

Stadsspel Antwerpen

Google bestaat nog maar sinds 4 november 1998, sommige van jullie leiding zijn dus ouder dan Google :O. Ondertussen heb je al verschillende apps en andere onderdelen dan gewoon Google; Google Maps, Google Drive, Google Nieuws, Google Scolar, Google Translate…
    Vandaag trekken we naar Antwerpen om te zien hoe goed jullie kennis is van de moderne wereld en hoe goed jullie daar mee kunnen werken.
    Wij verwachten jullie met een lunchpakket en mondmasker om 9h aan de Ploeg in Halle.

TIP: wikipedia pagina van Google 😉

Leidingsweekend

Jeeuuuu jinskes, de leiding is van’t weekend ribbedebie! Wij trekken er samen met alle andere leiding op uit om even te bezinnen en een klein beetje te roddelen over jullie. Wij (lees: Marie) hebben da soms nodig. Pls don’t judge.

Moviemorning

Niets is beter dan op zondag wat luieren in uw pj’s, dus hou deze maar aan. LET OP: bestaat deze enkel uit een onderstuk gelieve ook een t-shirt aan te doen!! Laat uw favo film van het moment maar weten dan kiezen wij er eentje uit!
    Wij voorzien ook een lekkere snack en een warm drankje.
    XOXO

De leiding van de jin:

Joaquin Heye

Totem: Passievruchtgele Charmante Springbok

Joaquin is jarig op 9 september 2020.

Marie Janssens

Totem: Klaproosgroene Behulpzame Mustang

Marie is jarig op 18 augustus 2020.

Wouter Schmidt

Totem: Pompelmoesbruine Vinnige Slingeraap

Wouter is jarig op 14 juli 2020.

Rik Van de Velde

Totem: Rosbiefblauwe Gezellige Pinguïn

Rik is jarig op 19 november 2020.

Stijn Verpoest

Totem: Druivenrankgele Jolijtige Spitsvogel

Stijn is jarig op 8 september 2020.