Jins is binnen scouting de laatste tak voor je de leiding instapt en dit merk je ook aan hun typische activiteiten. In de loop van het jaar komen de kritische zin en creativiteit van de jongeren meer aan bod. Ze nemen eigen verantwoordelijkheid en vergaderingen op eigen schouders en degraderen hun leiding hiermee tot begeleiding.

jins@scoutshalle.be

• vr
    zo

Jinweekend

Jinweekend, hoera!

Info volgt nog

Stoelendans for Life

13u30-17u00

Zondag 25/11 zullen wij met heel scouts Halle het goede doel steunen door samen naar de Stoelendans For Life te gaan. Dit evenement ten voordele van lokale goede doelen Monnikenheide en Natuurpunt wordt georganiseerd door enkele ouders van leden. Wij hebben er dus voor gekozen om de geplande activiteiten voor dat weekend even aan de kant te schuiven en hier een kleine groepsdag van te maken. Ook wij gaan vandaag het goede doel steunen!

Concreet:

• wat?   Stoelendans For Life
    • wanneer?   zondag 25/11 van 14u – 17u
    • afspraak?   13u30 op de scouts
    • waar?   Bremberg, Lotelinglaan 2980 Halle-Zoersel
    • meenemen?   3 euro

Om een idee te krijgen van hoeveel leden we mogen verwachten (kwestie van organisatie voor de stoelendans), willen we vragen om via deze link een ticket te bestellen. Je zal een mail krijgen met een ticket, maar dit hoef je niet mee te nemen. Het is ook gratis om te bestellen, want de inkomprijs van 3 euro vragen we cash mee te nemen. Dit ticket is dus enkel en alleen zodat wij het aantal aanwezige leden kunnen inschatten.

Om 17u is de stoelendans gedaan en zullen wij in groep terugkeren naar de scouts. U bent ook allemaal welkom om na de activiteit even op de scouts te blijven plakken voor een babbeltje met de leiding en/of andere ouders en een drankje, want onze vriendenkring organiseert hier dan een winterdrink. Er zullen verschillende drankjes aan zeer schappelijke prijzen te verkrijgen zijn en opwarmen kan u doen aan de vuurkorven.

De leiding van de jin:

Sofie Janssens

Totem: Keipaarse Vastberaden Ara

Sofie is jarig op 13 april 2018.

Nachtegalendreef 19

Rik Van de Velde

Totem: Rosbiefblauwe Gezellige Pinguïn

Rik is jarig op 19 november 2018.

Wandelweg 19

Joaquin Heye

Totem: Passievruchtgele Charmante Springbok

Joaquin is jarig op 9 september 2018.

Krekelenberg 51

Margot De Meyer

Totem: Chocoladeturquoise Onbevreesde Mier

Margot is jarig op 17 juli 2018.

Drengel 26