Kapoenen zijn echte ontdekkingsreizigers. Voor hen zit er in elk dagdagelijks dingetje een avontuur verborgen. De omgeving is voor de jongsten van onze groep dan ook zeer belangrijk. Daarom krijgt de inkleding van hun activiteiten enorm veel aandacht. We gaan er immers van uit dat de creativiteit en fantasie van zeer groot belang zijn. Kapoenen leren samen spelen, werken en leven om zo de eerste stapjes als echte scout te zetten.

kapoenen@scoutshalle.be

Bootjesvergadering

Trossen los, allemaal kielhalen! Vandaag gaan we de zeven zeeën bevaren, dus stap aan boord en ga maar mee. Doe ze allemaal de groeten thuis want we gaan nooit meer naar huis. He ho he he ho, he ho he he ho

vergeet zeker geen knutselspullen mee te nemen zoals : flessen, een schaar, plakband en allerlei andere spullen waarmee je een goed bootje kan bouwen.

Nachtje Lokaal

Boeeeeee, vorig weekend was het Halloween en dat gaan wij ook vieren op ons nachtje lokaal! Zijn jullie klaar om samen te griezelen, jullie eerste sluipspel te spelen om daarna ook nog eens af te sluiten met een nachtje op de scouts te slapen? Dan moet je zeker komen!

Verdere info volgt nog via mail.

Zoals jullie op het liedje kunnen horen, mogen jullie vandaag extra lang in jullie bedje blijven liggen, want het is spijtig genoeg geen scouts! Tot volgende week!

Ganzenbord

Kwekk kwekk kwekk kwak! Vandaag veranderen we allemaal in mooie witte ganzen! We gaan de vele avonturen die we op het ganzenbord tegenkomen moedig trotseren. Wij hebben onze ganzenpas alvast heel veel geoefend.

groentjesspel

Vandaag spelen we een heel gezond spelletje, jaja jullie hebben het goed gelezen GEZOND! We spelen namelijk het grote groentjesspel. Als je wilt weten wat het spel inhoudt, dan moet je vandaag zeker komen!

De leiding van de kapoenen:

Britt Gabriels

Totem: Citrus Sepia Temperamentvolle Herder

Britt is jarig op 1 juni 2020.

Emi Schoonvliet

Totem: Berggloedgouden Genegen Saterhoen

Emi is jarig op 11 mei 2020.

Joey Verhelst

Totem: Bella Donnabruine Unieke Caraya

Joey is jarig op 9 juli 2020.

Toon Van der Auwera

Totem: Aurorazwarte Toegewijde Hathi

Toon is jarig op 9 november 2020.

Álvaro Geerken

Totem: Papayapurper Opgetogen Cobaye

Álvaro is jarig op 2 juni 2020.

Kato Jacobs

Totem: Kurkuma Kobaltblauwe Opmerkzame Vlinder

Kato is jarig op 3 april 2020.

Sam Snyers

Totem: Zeekraalwitte Verrassende Stekelstaarteekhoorn

Sam is jarig op 9 mei 2020.