Wouters spelen met het Jungle Book als leidraad. Akela spreekt de welpen toe vanop de Vredesrots en samen leren we alle wetten van de jungle. Jezelf camoufleren en jezelf lekker vuil maken, jacht maken op ontvoerders, sporten, kampen bouwen, een nachtje lokaal, een fuifje op kamp... 1001 toffe dingen om te doen en proberen. Baloe, Bagheera en de andere vriendjes van Mowgli staan voor ons klaar!

wouters@scoutshalle.be

Jaarmarkt

Net zoals de Vredesrots ieder jaar tevoorschijn komt tijdens het droogteseizoen in de Indiase jungle, brengt scouts Halle ieder jaar een bezoekje aan de jaarmarkt in het dorp. Wat we hier gaan doen vragen jullie? Kom om half 10 naar de scouts en ontdek het zelf!

PS: Vergeet zeker je uniform (scoutshemd en scoutsdas) niet, zo zijn we altijd herkenbaar!

Woudloperskeuken

Knibbel knabbel knuisje,

ik wil een croqueske in mijn vuistje!

We gaan onze kook- en vuurskills moeten bovenhalen! Kom allemaal met de fiets naar de scouts want we gaan naar de brug in Oelegem. Vergeet zeker niet om boterhammen met kaas en ham in zilverpapier mee te nemen.

We gaan op zoek naar avontuur, ik wil dit jaar het allergrootste vuur!

Ps: Als je de leiding wil verrassen met marshmallows mag dat altijd!

Toedelssss

Vandaag is het een dag vol verveling want vandaag is er geen leven op de scouts. Wat de dag al wel heel wat interessanter maakt is het feit dat op 6 oktober 1990 de eerste aflevering van F.C. De kampioenen ooit is uitgezonden!! Wat dacht je van een dagje flauwe grappen van Markske om de dag door te komen?

Ontbijtcinema

Wat is er leuker dan een hele voormiddag lekker in je pyjama te blijven, niets.

Zet de wekker al maar een paar minuten later want je moet je niet omkleden en je moet voor één keertje ook niet ontbijten….

waaaanttt: vandaag is het ONTBIJTCINEMA!!!

Neem zeker ook je slaapzak of een dekentje mee zodat we het super gezellig kunnen maken.

Techniekenvergadering

De scouts zou de scouts niet zijn moest je niet de echte technieken onder de knie hebben. We gaan vandaag zien wat scouts echt inhoudt en we gaan leren sjorren, vuur maken, … Het is een echte aanrader om te komen, want wie weet komt het wel van pas op kamp!

Mega Bounce

Vandaag zijn we echte acrobaten en waar kunnen we dat beter uitoefenen dan in de Mega Bounce? We spreken af om 9:30 aan de Park & Ride in Zoersel waar we dan samen de bus nemen richting de Mega Bounce. We zullen rond 16:30 ook terug aankomen aan de Park & Ride in Zoersel.

Wat nemen we mee?

• lunchpakket
    • voldoende drinken
    • een vieruurtje
    • 10 euro

Wij hebben er al heeeel veel zin in!

De leiding bibbert nog steeds na van donderdag, HALLOWEEN…..

Daardoor blijven zij deze zondag nog even binnen om te bekomen.

Hier en daar rolt er ook een traantje over de wangen van de leiding omdat ze jullie een weekje niet kunnen zien 🙁

Tot volgende week !

Eén tegen allen

Zie maar dat je goed bent uitgerust voor vandaag.

Want vandaag moeten jullie bewijzen dat jullie sterker, slimmer, creatiever en leuker zijn dan de leiding...

Gaan jullie de strijd aan?

Zijn jullie er klaar voor?

Want vandaag spelen we ….. 1 tegen allen!!!

Stratego

Stratego is misschien wel het meeste gekende spel onder de jeugdbewegingen en is ook elk jaar aanwezig in een klassiek scoutsjaar van scouts Halle. Moest je dit legendarische spel toch niet kennen, kan je al wat ideeën halen uit de wikipedia pagina

Nachtje lokaal

Het is een nacht(jelokaaaaal), die je normaal alleen in films zieeet! Het is een nacht(jelokaaaaal) waarvan ik dacht dat ik hem nooit beleven zouuuu!! En deze nacht beleven wij heel graag met jullie! Ohoeehooohoee jaaaa!!

Het gaat heel gezellig worden. Neem allemaal een veldbed of matje en een slaapzak mee. Misschien ook een  knuffel die je niet kan missen maar ouders moeten thuis blijven.

Meer info over exacte uren en dergelijke volgt nog via mail!

Wij kunnen alvast niet wachten! 🙂

De laatste maand van het jaar 2020 kan toch niet slechter ingezet worden dan een scoutsloze zondag 🙁 Langs de positieve kant, december is de maand met de meeste familiefeestjes en cadeautjes hihi geniet ervan!

De leiding van de wouters:

Rik Van de Velde (Akela)

Totem: Rosbiefblauwe Gezellige Pinguïn

Rik is jarig op 19 november 2019.

Joaquin Heye (Baloe)

Totem: Passievruchtgele Charmante Springbok

Joaquin is jarig op 9 september 2019.

Britt Gabriels (Oe)

Totem: Citrus Sepia Temperamentvolle Herder

Britt is jarig op 1 juni 2019.

Eva Janssens (Bagheera)

Totem: Vermiljoenoranje Ongeremde Stern

Eva is jarig op 14 augustus 2019.

Joey Verhelst (Chil)

Totem: Bella Donnabruine Unieke Caraya

Joey is jarig op 9 juli 2019.