Jonggivers is misschien wel de avontuurlijkste tak binnen de scouts. Ze trekken erop uit in de natuur, zitten 's avonds rond een kampvuur, gaan op interview of ravotten op het veld. Jonggivers spelen en leven in kleine groepen en zijn op zoek naar avontuur, vriendschap en voldoening. Tijdens het kamp maken zij hun tafels en vuren zelf, slapen in tenten en koken het eten in patrouilles. De eerstejaars jonggivers worden ook getotemd, wat een van de laatste stappen richting een volwaardig scout is.

jonggivers@scoutshalle.be

Verrassingggg

Wij hebben een waaanzinnig leuke verrassing voor jullie gepland! Wij vragen hier ook wat centjes voor maar om te kunnen zeggen hoeveel moeten we weten moet hoeveel jullie aanwezig gaan zijn! Wij gaan hier daarom nog een mail voor sturen zonder te vertellen wat we gaan doen hihihihii!

Geloof ons, het wordt echt een epische zondag (nog spectaculairder dan het vuurwerk op nieuwjaar een maand geleden)

Valentijnvergadering

Vandaag staat alles in teken van de liefde omdat wij jullie zoooooooo graag zien ️ !! Verkleed je als liefste Cupido of mooiste hartje! Als je vandaag je liefde wilt verklaren aan jullie fantastische leiding of medeleden mag dit zeker!!

Klakkenbuisspel

Vandaag gaan we het grote klakkenbuisspel spelen! Dit is vorige keer jammer genoeg afgelast door de regen. Al een geluk kan het nu wel doorgaan! Dit houdt in dat we verschillende vaardigheden moeten gebruiken. Een echte klakkenbuisexpert vraagt goede sluipschutterskills, maar dat is niet het enige. We moeten een goede strategische mindset hebben en over goed teamwork beschikken. Succes!

Moge het beste team winnen

Oma's en opa's

Oma’s aan de top het feesten kan niet op met oma’s aan de top!!!

Vanavond channelen we onze innerlijke oma’s en opa’s! Kom verkleed als deze leuke oudjes en vergeet zeker je bril op sterkte niet want lezen zal belangrijk zijn!

*tshirp tshirp*

Het geluid van krekels is het enige dat je vandaag zal horen op de scouts, tenzij eventueel het enorm luide gesnurk van Tom dat kilometers ver te hoorbaar is. Slaap maar lekker uit en geniet van de warme pistoletjes. Maar niet getreurd, want volgende week staat er een fantastische activiteit op de planning.

Laddertornooi

Een tijd geleden hebben we gestreden als teams tegen elkaar, vandaag is het echter de bedoeling dat je voor jezelf speelt. Verover de top en word de kampioen des ladders!

Balsporten

Hoe balvaardig zijn de jonggivers tegenwoordig? Kom deze zondag en laat ons zien hoe hard jullie allemaal uitblinken!

• vr
    zo

Weekend!!!

Eindelijk dat langverwachte weekend met jullie fantastische leiding!!! Wij hebben er alvast keeeiiiveel zin in!! Hoe en wat lezen jullie snel in een mail 🙂 JOEPIEEE!!

De leiding van de jonggivers:

Britt Gabriels

Totem: Citrus Sepia Temperamentvolle Herder

Britt is jarig op 1 June 2022.

Eva Janssens

Totem: Vermiljoenoranje Ongeremde Stern

Eva is jarig op 14 August 2022.

Joey Verhelst

Totem: Bella Donnabruine Unieke Caraya

Joey is jarig op 9 July 2022.

Jan Van de Velde

Totem: Kosmospaarse Charmante Bergduivel

Jan is jarig op 21 August 2022.

Tom Scheirs

Totem: Smaragdzwarte Altruïstische Caraya

Tom is jarig op 23 December 2022.