Jonggivers is misschien wel de avontuurlijkste tak. Ze trekken erop uit in de natuur, zitten 's avonds rond een kampvuur, gaan op interview of ravotten op het veld. Jonggivers spelen en leven in een kleine groepen en zijn op zoek naar avontuur. Tijdens het kamp maken zij hun tafels en vuren zelf, slapen in tenten en koken het eten zelf.

jonggivers@scoutshalle.be

foto van Lynn Gabriels.

Zetelrace

9u30-12u00

Zoals jullie weten, hebben wij op de scouts enkele zetels staan waarmee wij onze lokalen extra gezellig maken. Nu is de missie om deze zetels op een andere, geheime locatie te krijgen. Welk team kan dit als snelste doen? Train zeker jullie spierballen goed en bedenk alvast een goed plan om ons trots te maken! Als jullie goed jullie best doen, denken we erover na om het winnende team misschien eens te laten rusten in de zetels..

Stoelendans for life

13u30-17u30

Zondag 25/11 zullen wij met heel scouts Halle het goede doel steunen door samen naar de Stoelendans For Life te gaan. Dit evenement ten voordele van lokale goede doelen Monnikenheide en Natuurpunt wordt georganiseerd door enkele ouders van leden. Wij hebben er dus voor gekozen om de geplande activiteiten voor dat weekend even aan de kant te schuiven en hier een kleine groepsdag van te maken. Ook wij gaan vandaag het goede doel steunen!

Concreet:

• wat?   Stoelendans For Life
    • wanneer?   zondag 25/11 van 14u – 17u
    • afspraak?   13u30 op de scouts
    • waar?   Bremberg, Lotelinglaan 2980 Halle-Zoersel
    • meenemen?   3 euro

Om een idee te krijgen van hoeveel leden we mogen verwachten (kwestie van organisatie voor de stoelendans), willen we vragen om via deze link een ticket te bestellen. Je zal een mail krijgen met een ticket, maar dit hoef je niet mee te nemen. Het is ook gratis om te bestellen, want de inkomprijs van 3 euro vragen we cash mee te nemen. Dit ticket is dus enkel en alleen zodat wij het aantal aanwezige leden kunnen inschatten.

Om 17u is de stoelendans gedaan en zullen wij in groep terugkeren naar de scouts. U bent ook allemaal welkom om na de activiteit even op de scouts te blijven plakken voor een babbeltje met de leiding en/of andere ouders en een drankje, want onze vriendenkring organiseert hier dan een winterdrink. Er zullen verschillende drankjes aan zeer schappelijke prijzen te verkrijgen zijn en opwarmen kan u doen aan de vuurkorven.

De leiding van de jonggivers:

Lore Van Uffelen

Totem: Ochtendglorenwitte Extraverte Pica

Lore is jarig op 23 september 2018.

Azalealaan 33

Nicolas Schrauwen

Totem: Goudlokroze Graaggeziene Streepmuis

Nicolas is jarig op 20 april 2018.

Jagersweg 24
2390 Westmalle

Marie Van Driessen

Totem: Mojitogeel Betrouwbaar Smelleken

Marie is jarig op 10 juli 2018.

Jacobslaan 61

Cato Depauw

Totem: Watermeloengroene Dynamische Tjiftjaf

Cato is jarig op 7 december 2018.

Berkemei 30
2980 Halle (Kempen)

Stijn Verpoest

Totem: Druivenrankgele Jolijtige Spitsvogel

Stijn is jarig op 8 september 2018.

Kerkhoflei 109