foto van Lynn Gabriels.

Jonggivers is misschien wel de avontuurlijkste tak binnen de scouts. Ze trekken erop uit in de natuur, zitten 's avonds rond een kampvuur, gaan op interview of ravotten op het veld. Jonggivers spelen en leven in kleine groepen en zijn op zoek naar avontuur, vriendschap en voldoening. Tijdens het kamp maken zij hun tafels en vuren zelf, slapen in tenten en koken het eten in patrouilles. De eerstejaars jonggivers worden ook getotemd, wat een van de laatste stappen richting een volwaardig scout is.

jonggivers@scoutshalle.be

Vij

De leiding is nog altijd niet bekomen van de examens en heeft nog een extra weekendje recup nodig. Tot volgende week!!

Jonggiverquiz

Allerbeste jongquizers!

Jullie kunnen het al raden, vandaag is de dag waar iedereen al zo lang naar uitkijkt namelijk de jonggiversquiz!!!

Zet deze datum alvast in jullie agenda, want het is superbelangrijk dat jullie er allemaal bij zijn!

Latere info volgt nog 🙂

• ontbijtcinema

9u30 - 12u00

Waddup, vandaag wagen we ons aan de meest basic activiteit die de scouts te bieden heeft: brakke films kijken op een nog brakker scherm, terwijl ge uzelf obesitas probeert te bezorgen met massa’s koffiekoeken. In het deftig Nederlands wordt dit ook wel ontbijtcinema genoemd. Komen dus!

Ontbijtcinema

Koekjesvergadering

9u30 - 12u00

Hoewel valentijn al enkele dagen geleden was, willen wij jullie alsnog de kans geven om lekkere koekjes te maken om deze daarna aan je crush te kunnen afgeven met een lief boodschapje erbij. Of voor de singles onder ons die not ready zijn to mingle, jullie zijn ook zeker welkom om koekjes te komen maken en ervan te genieten met een lekker glaasje warme chocomelk erbij. Aahja lieve boodschappen en extra koekjes aan de leiding geven kan ook nooit kwaad :)))

PS: Moesten jullie leuke bakvormen hebben liggen voor de koekjes, mogen jullie die zeker ook meenemen!!

P.S. Blijf lekker in uw bedje liggen, dat doet de leiding ook vandaag.

De leiding van de jonggivers:

Lauren Heye

Totem: Maanlichtblauwe Fiere Springbok

Lauren is jarig op 6 oktober 2020.

Nina Schoonvliet

Totem: Ochtendgoudblauwe Pientere Zeehond

Nina is jarig op 3 augustus 2020.

Emi Schoonvliet

Totem: Berggloedgouden Genegen Saterhoen

Emi is jarig op 11 mei 2020.

Toon Van der Auwera

Totem: Aurorazwarte Toegewijde Hathi

Toon is jarig op 9 november 2020.

Mattise Eelen

Totem: Hemels Ivoor Merkwaardige Newfoundlander

Mattise is jarig op 13 augustus 2020.