BBQ

Vriendenkring Scouts Halle stelt voor:

33ste BARBECUE

18 mei 2023

Beste,

2 jaar geleden werd onze BBQ voor het eerste losgekoppeld van het GROTE BOSGEBEUREN. Gezien het grote succes, werd unaniem besloten om onze jaarlijkse BBQ weer te organiseren op het einde van het scoutsjaar. We nodigen u dus graag uit op 18/5 dit jaar voor ons grote grillfeest!!!!! Als SLUITINGSACTIVITEIT VAN HET SCOUTSJAAR kan dit weer tellen!!!!!!

De opbrengst van deze BBQ gaat zoals steeds integraal naar scouts-gerelateerde projecten. Wij dragen hiermee een steentje bij wanneer er bijvoorbeeld gebouwen moeten worden onderhouden, materialen dienen te worden aangekocht en voor vele andere zaken… Voor het eerst steunen wij ook de JIN in het deels bekostigen van het steeds duurder wordend buitenlands kamp.

NIEUW DIT JAAR: gans de dag wacht een ludieke zoektocht op u om……. gezocht te worden. U kan starten op het moment dat u het beste past. (2€ per persoon)

Onze BBQ wordt verdeeld in 2 shiften.

De eerste shift start om 12.00u en sluit af om 16.00u. Ideaal voor familie en ouders van de kinderen die op dat moment aan de scoutsactiviteiten deelnemen of zich ludieke zoektochtenaars wanen.

De tweede shift start om 17.00u en loopt ten einde om 21.00u.

Opnieuw dit jaar: de bosbar is de hele dag doorlopend geopend vanaf 9.00 uur tot 22.00 uur.

Locatie: Scoutsterrein, Heideweg 101. Maak er dus een gezellig familiemoment van!

Op het menu voor u:

  • Junior menu: een kippenbout en BBQ-worst met een passage langs het groentenbuffet. Appelsap of sinaasappelsap wordt gratis aangeboden. Prijs: 12€ per persoon.
  • Original grill chicken: een BBQ-worst en een kippenbout, een warme aardappel en 2x groentenbuffet. Prijs : 20€ per persoon.
  • Original grill steak: een BBQ-worst en een steak, een warme aardappel en 2x groentenbuffet. Prijs : 20€ per persoon.
  • Veggie grill: een veggie burger, veggie filet, een warme aardappel, 1x warm groentenbuffet. en 1x groentenbuffet. Prijs : 20€ per persoon.
  • Dessert: rijstpap of chocolademousse (donker of wit) dit aan de prijs van 3€ / potje.

Wijn (wit, rood en rosé) en cava , net zoals andere dranken kunnen ter plaatse worden gekocht (cash of mobiel betalen).

Indien u wijn en cava bij uw reservering bestelt krijgt u 1€ korting per fles. Een fles wijn is dan 15€ in VVK en 16€ ter plaatse. Cava is 18€ in VVK en 19€ ter plaatse.   Dit geeft ons de mogelijkheid om alles goed klaar te zetten.

Schrijf u alvast in via volgende link.

De inschrijvingen worden afgesloten op 13 mei 2024 om 12.00 am. Let op, een reservatie is enkel geldig na betaling.

 

En tot slot: indien u op deze dag zelf een ‘helpend handje’ wil bieden voor de BBQ tussen 12u en 16u  of 17u en 22u, gelieve dit te laten weten via mattias.van.uffelen@telenet.be. De vriendenkring en de scouts zullen dit ten zeerste appreciëren! Vergeet zeker niet uw telefoonnummer op te geven.

Hopelijk tot binnenkort,

Vriendenkring Scouts Halle.

Karen, Sigrid, Gert, Pascal, Bart, Laurens en Mattias

PS: Bij vragen kan u terecht op 0476 08 12 00 of mattias.van.uffelen@telenet.be