Beren zijn van nature zachtaardige dieren. Beren kunnen echter ook sterk en doortastend zijn. Ze doen niets liever dan hun durf en lef te laten zien. Hangend aan een katrol of op tocht door de bossen. Het hoeft echter niet altijd zo indrukwekkend te zijn... Een kasteel knutselen of een dessert maken is minstens even spannend en ook een grote uitdaging. Een eerste keer slapen in tenten hoort bij het jongberenkamp. Er zijn altijd wel oude en ervaren beren om alles in goede banen te leiden.

jongberen@scoutshalle.be

Woudloperskeuken

9u30 - 16u30

Croques, zwamworstjes, marshmellows, ravioli, popcorn … vandaag kan alles!

Wees creatief en breng wat lekkers mee voor op het vuur.

We verwachten iedereen met de fiets, lunch, drinken en glimlach op de scouts om 9.30u!

(Vergeet je croques niet in zilverpapier te wikkelen)

De leiding is zelf op weekend dus mogen jullie even uitslapen doei x

Wetenschapsvergadering

9u30 - 12u00

Haal allemaal jullie innerlijke Einstein of Newton of professor Barabas boven. Haal jullie labjas uit de kast, neem de chemie boeken van uw oudere broer of zus mee en kom zotte proefjes doen. Verkleden is een MUST!

Koekjes bakken

9u30 - 12u00

20 oktober is het internationale dag van de CHOCOLADE! We vieren deze prachtige dag dan ook met ooooooverheerlijke koekjes. Omdat 20 oktober ook de internationale dag van de chef is, mogen jullie deze koekjes zelf bakken! Vergeet zeker allemaal jullie koksmuts en schort niet, want het kan er nog al eens smerig aan toe gaan! MUUAHAHAHAHA

• vr

Weekend

HIP HOI !

Dit wordt sowieso het litste weekend dat jullie ooit gaan meemaken dus zorg ervoor dat je aanwezig bent!!
    Het belangrijkste van dit weekend is dat jullie verkleed komen!

Om er in te komen:

Verdere info volgt nog.

We zijn jullie beu na het weekend en willen jullie niet meer zien. ;-)) #mopje XD XP

Internationale Sesam Straat Dag

HEEEYYY HAAL DIE BANAAN UIT JE OOR! Kom vandaag op en top verkleed als sesamstraat karakter naar de scouts. Hier alvast wat beeldmateriaal ter voorbereiding: