Beren zijn zachtaardige dieren. Het is niet voor niets dat teddyberen pluchen beertjes zijn. Beren kunnen echter ook sterk en doortastend zijn. Ze doen niets liever dan hun durf en lef te laten zien. Hangend aan een katrol of op toch door de bossen. Het hoeft echter niet altijd zo indrukwekkend te zijn, een kasteel knutselen of een dessert maken is minstens even spannend en ook een grote uitdaging. Er zijn altijd wel oude beren om alles in goede banen te leiden.

jongberen@scoutshalle.be

Ontbijtcinema

9u30-12u00

Vorige week werden we volledig uitgeput door al die gekke beestjes, dus vandaag gaan we
    lekker luieren in de zetel met een goeie film. Trek jullie gezelligste pyjama aan, neem jullie
    zachtste dekentje mee en eet thuis nog niet, want de leiding maakt voor jullie een fantastisch
    ontbijtje klaar. Voor de sfeer en gezelligheid geven wij alvast een 10!!

Stoelendans for Life

9u30-16u30

Zondag 25/11 zullen wij met heel scouts Halle het goede doel steunen door samen naar de Stoelendans For Life te gaan. Dit evenement ten voordele van lokale goede doelen Monnikenheide en Natuurpunt wordt georganiseerd door enkele ouders van leden. Wij hebben er dus voor gekozen om de geplande activiteiten voor dat weekend even aan de kant te schuiven en hier een kleine groepsdag van te maken. Ook wij gaan vandaag het goede doel steunen!

Concreet:

• wat?   Stoelendans For Life
    • wanneer?   zondag 25/11 van 14u – 17u
    • afspraak?   13u30 op de scouts
    • waar?   Bremberg, Lotelinglaan 2980 Halle-Zoersel
    • meenemen?   3 euro

Om een idee te krijgen van hoeveel leden we mogen verwachten (kwestie van organisatie voor de stoelendans), willen we vragen om via deze link een ticket te bestellen. Je zal een mail krijgen met een ticket, maar dit hoef je niet mee te nemen. Het is ook gratis om te bestellen, want de inkomprijs van 3 euro vragen we cash mee te nemen. Dit ticket is dus enkel en alleen zodat wij het aantal aanwezige leden kunnen inschatten.

Om 17u is de stoelendans gedaan en zullen wij in groep terugkeren naar de scouts. U bent ook allemaal welkom om na de activiteit even op de scouts te blijven plakken voor een babbeltje met de leiding en/of andere ouders en een drankje, want onze vriendenkring organiseert hier dan een winterdrink. Er zullen verschillende drankjes aan zeer schappelijke prijzen te verkrijgen zijn en opwarmen kan u doen aan de vuurkorven.

De leiding van de jongberen:

Lauren Heye

Totem: Maanlichtblauwe Fiere Springbok

Lauren is jarig op 6 oktober 2018.

Wandelweg 95

Saha Kopparam

Totem: Popcorngele Sierlijke Steppelemming

Saha is jarig op 16 mei 2018.

Hemelstraat 36
2390 Malle

Emma Gevers

Totem: Granaatappelgele Sociale Arasari

Emma is jarig op 19 oktober 2018.

Liersebaan 69

Hannelore Vanstaen

Totem: Lavendelwitte Knusse Zwaan

Hannelore is jarig op 9 juli 2018.

Sporkenlaan 45

Zana Schrauwen

Totem: Pixiegouden Lieftallige Tuimelaar

Zana is jarig op 8 maart 2018.

Jagersweg 24
2390 Malle