Sint-Maarten

A2274G [Gouw Heide - District Kommerin]

Heideweg 101
2980 Halle (Kempen)

Groepsleiding: Margo Schmidt (Akela), Margot Herreman (Jacala), Joaquin Heye, Nicolas Schrauwen

groepsdas

Klik om de google map te activeren

Wat ?

Elk jaar gaat elke tak (leeftijdgroep) minstens één keer op weekend, voor de oudere takken worden dit vaak twee weekends. In de zomer gaat elke tak ook op kamp, deze vallen altijd in de loop van juli. Om de vijf jaar gaat Scouts Halle op groepskamp. Het volgende groepskamp gaat door in 2020. Elk jaar gaan de jins, onze oudste tak, op buitenlands kamp en onze bijna-oudste tak, de givers, doen dit om de twee jaar.

Wanneer ?

De activiteiten van Scouts Halle gaan op zondag door. Elke vier weken twee halve (9h30-12h) en één hele dag (9h30-16h30), daarop volgt een vrije dag. We houden normaal gesproken deze vaste volgorde steeds aan.

Lidgeld ?

De inschrijvingsprijzen bedragen 49 euro (voor het eerste kind van het gezin), en 39 euro voor alle volgende kinderen. Hierdoor is uw kind verzekerd voor een volledig jaar.