Jins is binnen scouting de laatste tak voor je de leiding instapt en dit merk je ook aan hun typische activiteiten. In de loop van het jaar komen de kritische zin en creativiteit van de jongeren meer aan bod. Ze nemen verantwoordelijkheid en vergaderingen op eigen schouders en degraderen hun leiding hiermee tot begeleiding. Het organiseren van een fuif, een week samen op de scouts leven, buitenlandse kampen, zelf leiding geven aan de jongsten, een kleurentotem... Het leven van een jin is druk, maar interessant!

jins@scoutshalle.be

 

Activiteiten:

 • vr
  31
  mrt
  2023

  B€€Rpong

  9:30 - 12:00

  Wie, oh wie, wordt de beste BeerPonger van Vlaanderen, van België, van Europa, en bij uitbreiding, van de wereld? Dit  wordt al eeuwen lang bepaald door een bitsig gevecht tussen verschillende teams die tot het uiterste gaan. Elke ronde is er een  team dat sneuvelt, iemand die misschien niet de beste is, maar wellicht gekoesterd wordt in huiselijke kring omwille van talrijke andere talenten. De anderen stoten door en krijgen er nieuwe uitdagers bij. Wie als laatste overblijft, mag zich een heel jaar lang ‘de beste BeerPonger ter wereld’ noemen!

 • zo
  09
  apr
  2023

  Vrij

  Sorry lieve luitjes vandaag geen scoutsvergadering …

  Ga nog maar lekker paaseitjes rapen OF stalk onze socials even want wie weet, wie weet vertrekken wij op voorkamp vandaag… wie weet, wie weet is er hier en daar wel een tipje te vinden ….

   

  We missen jullie nu al,  kusjes xxx

 • zo
  16
  apr
  2023

  GROEPSDAG

  9:30 - 16:30

  Vandaag gaan we met heel de scouts op trot! Meer info volgt via mail!

 • zo
  23
  apr
  2023

  Vrij

  Vandaag gaat de leiding op Leidingsdag! Zijn jullie leiding? Nee? Dan blijf je best thuis.

 • ma
  24
  apr
  2023
  zo
  28
  mei
  2023

  Leefweek

  Als ultieme voorbereiding op ons zomers avontuur, zodat we onze gewoontes, tradities en irritaties op elkaar kunnen afstemmen, zodat we de geur van elkaars scheetjes al kunnen wennen en natuurlijk om ons awesome Bos Café te kunnen voorbereiden gaan wij als jinleiding een week de rol van jullie oudertjes op ons nemen. We gaan samen koken, sjorren, badmintonnen, … maar ook braaf ons huiswerk maken.

  (en al lichtjes afkicken van tv kijken, computeren, gamen en andere elektronische bezigheden)

  Geen zorgen, Eva zal een boekje voorlezen voor het slapen gaan.

 • vr
  28
  apr
  2023
  zo
  30
  apr
  2023

  Boscafé

  HET EVENEMENT VAN HET JAAR, 3000 AANWEZIGE OP GBG ZIJN ER ZELFS NIETS TEGEN, WANT WIJ GAAN ER MILJOENEN MEER HEBBEN (hopelijk 🙂).

  Dit weekend is super belangrijk voor ons kamp. We gaan alles op alles zetten om die centjes in de pocket te krijgen!!!!

  Tijdens leefweek hebben wij al vanalles klaar gezet, gesjort, versiert …, maar dit weekend moet alles tip top in orde zijn. Wat maakt dat jullie niet veel thuis zullen zijn.

  Vrijdag verwachten we jullie zoals heel de week direct na school, in prima scouts uniform. We verwachten dat het evenement zal gedaan zijn om 00.00 maar als dit vroeger is dan kunnen jullie natuurlijk vroeger naar huis.

  Zaterdag verwachten we jullie om half 10 terug op de scouts. We verwachten dat het evenement zal gedaan zijn om 00.00 maar als dit vroeger is dan kunnen jullie natuurlijk vroeger naar huis.

  Zondag verwachten we jullie zoals elke zondag opnieuw om half 10. We sluiten het evenement om 18u00, dus na de opruim kunnen jullie terug uitgeput, maar voldaan in bedje kruipen

  ⇒ Wij voorzien steeds eten voor de jins 🙂

  We begrijpen dat sommige jins nog andere hobby’s hebben dit weekend, maar we verwachten wel dat iedereen hier is aangezien dit onze geldactiviteit is. Moest er een reden zijn waarom je echt niet kan, of waarom je vroeger weg moet of later zou zijn gelieve dit dan door te communiceren aan ons via jullie ouders!

  Alle details van het boscafé bespreken we samen in de aanloop van dit evenement, maar zeker ook tijdens leefweek. Vergeet niet dit is een samenwerking tussen jullie en ons, dus we moeten hier allemaal onze schouders onder zetten om het te laten slagen en bijgevolg een FANTASTISCH kamp te hebben!!!!

 • zo
  07
  mei
  2023

  Loving me loving you

  9:30 - 12:00

  L is for the way you look at me

  O is for the only one I see

  V is very, very extraordinary

  E is even more than anyone that you adore can

   

  Luister meer om in the mood te geraken voor onze lovegame <3 https://www.youtube.com/watch?v=GV2zPdRigY0


De leiding van de jin:

Britt Gabriels

Britt Gabriels

Totem: Citrus Sepia Temperamentvolle Herder

Britt is jarig op 1 June 2023.

0496 12 81 72

In leiding bij : Jin

Eva Janssens

Eva Janssens

Totem: Vermiljoenoranje Ongeremde Stern

Eva is jarig op 14 August 2023.

0479 83 41 01

In leiding bij : Jin

Emi Schoonvliet

Emi Schoonvliet

Totem: Berggloedgouden Genegen Saterhoen

Emi is jarig op 11 May 2023.

0474 38 62 06

In leiding bij : Jin

Jan Van de Velde

Jan Van de Velde

Totem: Kosmospaarse Charmante Bergduivel

Jan is jarig op 21 August 2023.

0478 02 75 15

In leiding bij : Jin