Jonggivers is misschien wel de avontuurlijkste tak binnen de scouts. Ze trekken erop uit in de natuur, zitten 's avonds rond een kampvuur, gaan op interview of ravotten op het veld. Jonggivers spelen en leven in kleine groepen en zijn op zoek naar avontuur, vriendschap en voldoening. Tijdens het kamp maken zij hun tafels en vuren zelf, slapen in tenten en koken het eten in patrouilles. De eerstejaars jonggivers worden ook getotemd, wat een van de laatste stappen richting een volwaardig scout is.

jonggivers@scoutshalle.be

 

Activiteiten:

 • zo
  02
  jan
  2022

  Kookdag

  9:30 - 16:30

  Lekker, tasty, lecker, délicieux,… allemaal perfecte beschrijvingen voor het culinaire hoogstandje dat we gaan produceren! Haal je innerlijke Jeroen Meus maar boven want we gaan koken! Neem dus allemaal een kookmuts, kookgerei, schort, … mee! En natuurlijk jullie creativiteit niet vergeten

 • zo
  09
  jan
  2022

  Vrij

  Tja, vrij… das nou jammer. Volgende week komen zeker?

 • za
  15
  jan
  2022

  Casinoavond

  20:30 - 22:30

  Haal je chiqueste outfit uit de kast en pleit al maar eens goed bij de goden om je kansen te vergroten. Want zoals iedereen weet: geluk in het spel, is ongeluk in de liefde, dus er is nog hoop voor ons!!! Vanavond gaan we ontdekken wie de beste karma heeft en bij wie gokbloed door de aderen stroomt. Zet je all-in op rood of zwart of kies je toch hoger in plaats van lager?!?

  We zien jullie zaterdag avond om half 9 graag op de scouts in jullie mooiste kleedje, kostuum of iets dergelijks. De activiteit duurt 22.30 u. 🙂 We mogen ook eens wat langer opblijven he.

 • zo
  23
  jan
  2022

  Wieltjesvergadering

  9:30 - 12:00

  Vandaag doen we alles op wieltjes dus neem je graafste wieltjes mee naar de scouts!! Zie zeker ook dat je bescherming mee hebt want we kennen jullie al, kleine kneusjes.

  Hopelijk loopt de vergadering op rolletjes (HA HA HA)

 • zo
  30
  jan
  2022

  Verrassingggg

  9:30 - 16:30

  Wij hebben een waaanzinnig leuke verrassing voor jullie gepland! Wij vragen hier ook wat centjes voor maar om te kunnen zeggen hoeveel moeten we weten moet hoeveel jullie aanwezig gaan zijn! Wij gaan hier daarom nog een mail voor sturen zonder te vertellen wat we gaan doen hihihihii!

  Geloof ons, het wordt echt een epische zondag (nog spectaculairder dan het vuurwerk op nieuwjaar een maand geleden)

 • zo
  06
  feb
  2022

  Vrij

 • zo
  13
  feb
  2022

  Valentijnvergadering

  9:30 - 12:00

  Vandaag staat alles in teken van de liefde omdat wij jullie zoooooooo graag zien ️ !! Verkleed je als liefste Cupido of mooiste hartje! Als je vandaag je liefde wilt verklaren aan jullie fantastische leiding of medeleden mag dit zeker!!

 • zo
  20
  feb
  2022

  Klakkenbuisspel

  9:30 - 12:00

  Vandaag gaan we het grote klakkenbuisspel spelen! Dit is vorige keer jammer genoeg afgelast door de regen. Al een geluk kan het nu wel doorgaan! Dit houdt in dat we verschillende vaardigheden moeten gebruiken. Een echte klakkenbuisexpert vraagt goede sluipschutterskills, maar dat is niet het enige. We moeten een goede strategische mindset hebben en over goed teamwork beschikken. Succes!

  Moge het beste team winnen

 • za
  26
  feb
  2022

  Oma's en opa's

  20:30 - 22:30

  Oma’s aan de top het feesten kan niet op met oma’s aan de top!!!

  Vanavond channelen we onze innerlijke oma’s en opa’s! Kom verkleed als deze leuke oudjes en vergeet zeker je bril op sterkte niet want lezen zal belangrijk zijn!

 • zo
  06
  mrt
  2022

  Vrij

  *tshirp tshirp*

  Het geluid van krekels is het enige dat je vandaag zal horen op de scouts, tenzij eventueel het enorm luide gesnurk van Tom dat kilometers ver te hoorbaar is. Slaap maar lekker uit en geniet van de warme pistoletjes. Maar niet getreurd, want volgende week staat er een fantastische activiteit op de planning.

 • zo
  13
  mrt
  2022

  Laddertornooi

  9:30 - 12:00

  Een tijd geleden hebben we gestreden als teams tegen elkaar, vandaag is het echter de bedoeling dat je voor jezelf speelt. Verover de top en word de kampioen des ladders!

 • zo
  20
  mrt
  2022

  Balsporten

  9:30 - 12:00

  Hoe balvaardig zijn de jonggivers tegenwoordig? Kom deze zondag en laat ons zien hoe hard jullie allemaal uitblinken!

  ** Na de vergadering houdt de vriendenkring hun jaarlijkse LENTEDRINK!! Iedereen is welkom om de lente te vieren met een hapje en een drankje! **

 • vr
  25
  mrt
  2022
  zo
  27
  mrt
  2022

  Weekend!!!

  Eindelijk dat langverwachte weekend met jullie fantastische leiding!!! Wij hebben er alvast keeeiiiveel zin in!! Hoe en wat lezen jullie snel in een mail 🙂 JOEPIEEE!!

 • zo
  03
  apr
  2022

  Vrij

 • za
  09
  apr
  2022

  Tombolaprijzen

  9:30 - 12:00

  We gaan vandaag tombola prijzen sprokkelen voor onze fantastische jonggiverquiz. We hebben veel tombolaprijzen nodig dus we hopen dat jullie allemaal aanwezig kunnen zijn vandaag. Kom daarom ook allemaal met de fiets want we gaan naar Halle en St. Antonius 🙂 Oefen al vast jullie beste verkooppraatje en gooi jullie mooiste charmes in de strijd, zodat we die prijzen binnenrijven.

   

  https://www.youtube.com/watch?v=9sY6aaE-Xig “Moeder we zijn nog niet thuis"

 • zo
  17
  apr
  2022

  Swingpaleis

  9:30 - 12:00

  LETTTT IT GOOOO! LET IT GOOOOO!!! CAN’T HOLD IT BACK ANYMOREEEEEE!! Wij veronderstellen dat jullie deze klassieker wel kennen, maar wat weten jullie nog allemaal over muziek? Vandaag gaan we lekker mee kwelen met muziek uit het heden en het verleden. (TIP: https://www.youtube.com/watch?v=fJ9rUzIMcZQ)

  *Mic drop*

  De JOGI-Leiding out ✌️

 • za
  23
  apr
  2022

  QUIZ

  14:00 - ...

  Het is weer zover! De leukste en spannendste activiteit van het jaar. Het wordt weer strijden voor de titel “De slimste mens van Halle-zoersel 2022! “ Op zaterdag 23 april gaat de jonggiverquiz door, dit is ten voordele van jullie kamp. Het is dus belangrijk dat jullie allemaal aanwezig zijn. :)) We verwachten iedereen om 14u in de Lindedreef 16, 2980 Halle-Zoersel, zodat we de voorbereidingen kunnen treffen om er een fantastische avond van te maken! Jullie hoeven jullie zelf dus niet in te schrijven, Wij hopen natuurlijk wel op veel inschrijvingen van jullie vrienden en familie, dus rondsel zoveel mogelijk mensen. Omdat jullie al om 14u aanwezig moeten zijn voorzien wij avondeten. Wij hebben er alvast super veel zin in en hopen op een spetterende opkomst. https://www.youtube.com/watch?v=79DijItQXMM

 • zo
  01
  mei
  2022

  Vrij

 • zo
  08
  mei
  2022

  Groepsdag

  8:50 - 16:45

  Na twee jaar kunnen we eindelijk terug met heel de scouts samen een dag vol plezier beleven! De groepsdag dit jaar zal doorgaan aan het Zilvermeer in Mol, waar verschillende toffe activiteiten gepland staan! De leden worden verwacht om 8.50 u. aan de kerk van Halle-Zoersel en kunnen op dezelfde plaats worden opgehaald omstreeks 16.45 u. Er wordt verwacht dat de leden zelf middageten en drinken meenemen. Breng ook zwemgerief en en een handdoek mee. Om een beeld te hebben van wie er komt, vragen we om in te schrijven via deze link. Voor deze dag vragen we 15 euro, over te schrijven naar de rekening van de scouts.

 • za
  14
  mei
  2022

  Wieltjesvergadering

  9:30 - 12:00

  eerst wieltjes, dan kampinfo moment en BBQ THEY SEE ME ROLLIN’, THEY HATIN’ https://www.youtube.com/watch?v=CtwJvgPJ9xw Vandaag is een zeer speciale dag, we hebben namelijk vier activiteiten in gedachten. Ten eerste, een ECHTE wieltjesvergadering. Dus neem allemaal jullie coolste wieltjes mee, maar vergeet zeker ook geen bescherming want we weten hoe klunzig jullie zijn 😉. Ten tweede, de enige echte vriendenBBQ, waarop jullie allemaal uitgenodigd zijn (ouders inclusief). Dus lekker smikkelen en smakkelen en genieten van onze laatste vergadering samen! Ten derde, het langverwachte kampinfomoment. Hier gaan we jullie ouders alle informatie bezorgen over het fantastische kamp dat wij in petto hebben. De groepsleiding gaat via mail laten weten hoe laat jullie ouders hierop verwacht worden, zodat er geen kampinfomomenten overlappen. Ten vierde, een potje wenen want dit is onze laatste vergadering samen :(( Maar niet getreurd want de volgende keer dat we elkaar zien, zijn we op KAMP!

 • zo
  04
  sep
  2022

  OVERGANG

  9:30 - 16:30

  Vandaag is het overgang! Tijd om lekker vies en vuil te worden om jullie promotie naar de volgende tak te verdienen! Vandaag komen jullie ook te weten wie jullie nieuwe leiding is. Zorg ervoor dat je kleding aanhebt die extreem vuil mag worden. Neem daarnaast ook een volledige set reservekledij, een handdoek en eventueel biologisch afbreekbare zeep mee. Vergeet ook geen lunchpakket en drinken. Met de fiets komen is trouwens ook verplicht vandaag!

  *Nieuwe leden kunnen niet deelnemen aan deze activiteit. Voor hen start het scoutsjaar op 11 september*

 • zo
  11
  sep
  2022

  Laddercompetitie

  9:30 - 12:00

  Wat kan er aan een geweldig scoutsjaar niet ontbreken? Inderdaad, laddercompetitie!! Wat is er beter dan een geweldig scoutsjaar met de allerleukste leiding die jullie ooit gehad hebben te starten met laddercompetitie? Niets, dat klopt!

 • za
  17
  sep
  2022

  Kennismakingsspelletjes

  9:30 - 12:00

  Hoi aangenaam, hadden wij ons al voorgesteld? Vandaag is de leiding voor de eerste keer voltallig. Wij zijn Eva, Matt, Victor en Quinte! Zo, nu weten jullie al wie we zijn, en vandaag gaan we elkaar (met een weekje vertraging) echt beter leren kennen!

  *Activiteit gaat uitzonderlijk op zaterdag door, omwille van Het Grote Bosgebeuren die avond*

 • zo
  25
  sep
  2022

  Vrij

  Blijf allemaal maar in uw bedje liggen, het is geen scouts vandaag.

 • zo
  02
  okt
  2022

  Bootjesvergadering

  9:30 - 12:00

  Ahoy stoere zeebonken en -bonkerinnen! Traditiegetrouw worden jullie om half tien op de scouts verwacht met het nodige knutselmateriaal voor schepen mee te bouwen! Hopelijk zijn jullie magen en zeebenen erop voorbereid want het kan nog wel is een wilde dag op zee worden! Dat het beste schip mag winnen!

 • zo
  09
  okt
  2022

  Stratego

  9:30 - 12:00

  Generaal, kapitein, maarschalk of misschien wel de bom? Klaar voor een strijd tegen elkaar? Jullie raden het al. we spelen vandaag stratego, JOEPIIEEE!!! Kom om half tien, naar de scouts, als je durft! 

  PS De bom mag potjandorie niet tikken!!!

 • zo
  16
  okt
  2022

  Woudloperskeuken

  9:30 - 16:30

  Hallo allerliefste jonggivertjes, vandaag staat er een klassieker op het programma. We rijden met de fiets naar Oelegem om er de jaarlijkse woudloperskeuken te houden. Jullie worden om 9.30 u. op de scouts verwacht met de fiets en natuurlijk een heerlijk lunchpakket. Ravioli, worstjes, marshmallows of een croque monsieur kan allemaal in jullie eigen sterrenrestaurant.  Wij kijken er al naar uit!

   

  PS Vergeet geen zilverpapier als je een croque wil maken!

 • zo
  23
  okt
  2022

  Vrij

 • zo
  30
  okt
  2022

  Spelletjes met een twist

  9:30 - 12:00

  Vandaag spelen we niet zo maar enkele spelletjes. Iedereen kan een goed stel hersenen gebruiken. Wees aandachtig, of je trapt in de val….

 • zo
  06
  nov
  2022

  Eén tegen allen

  9:30 - 12:00

  Vandaag is er één ding van belang, samenwerking! Klaar voor vele verschillende opdrachten die al jullie scoutsvaardigheden gaan testen?

 • zo
  13
  nov
  2022

  Grote groentjesspel

  9:30 - 12:00

  Iss het blauw, is het geel, is het rood? Neen, het is groen en een spel. Vandaag spelen we het grote groentjesspel!

 • zo
  27
  nov
  2022

  Vrij

  De nieuwe boekjes worden binnenkort toegevoegd!

 • zo
  04
  dec
  2022

  Sportvergadering

  9:30 - 12:00

  Smeer jullie benen al maar in en haal de proteïneshakes boven: vandaag houden we een sportvergadering! Kom in je beste - of foutste - sportoutfit! Zij die bruikbaar sportmateriaal hebben liggen (volleybal, honkbalset, ...) mogen dit ook altijd meenemen!

  P.S. Breng eventueel ook een drinkbus mee om de gegarandeerd dorstige kelen te smeren.

 • zo
  11
  dec
  2022

  Ontbijtcinema

  9:30 - 12:00

  Vandaag mogen jullie eens in jullie pyjama naar de scouts komen! Neem jullie slaapzak, kussen (of favoriete knuffel xxx) maar mee!

  Is het nog te vroeg voor een kerst film? Neem allemaal €2 mee!

 • vr
  16
  dec
  2022

  Winterbbq

  19:30 - 22:00

  Aangezien jullie nu in de examens zitten, en we jullie brein willen laten ontspannen organiseren we een winter bbq! Even op vrijdag avond alle school spullen aan de kant en genieten van een hambie, kippeke of een lookbroodje van de bbq!!

  Jullie moeten zelf jullie vleesje meenemen maar de groentjes en gezelligheid voorzien wij

 • zo
  25
  dec
  2022

  Vrij

 • zo
  01
  jan
  2023

  Vrij

 • zo
  08
  jan
  2023

  Pannenkoekenvergadering

  9:30 - 12:00

  300g tarwebloem

  1 tl zout

  2middelgrote eieren

  500 ml halfvolle melk

  30 g ongezouten roomboter

  en de rest wijst zichzelf wel uit

 • zo
  15
  jan
  2023

  Jinspring

  9:30 - 12:00

  Vandaag voorzien de jins een activiteit voor jullie, als dat maar goed komt!

 • vr
  20
  jan
  2023

  Fakkeltocht

  19:00 - 21:00
  Een tocht door het donker, dididididieWe zijn toch niet bang, dididididieWe hebben een fakkel bij, dididididieEn dat maakt ons blij, dididididie
  Breng oude lappen stof en eventueel ook oude kaarsen mee :))
 • zo
  29
  jan
  2023

  Vrij

 • za
  04
  feb
  2023

  Voorbereiding QUIZZ!

  9:30 - 12:00

  Onze beroemde Jonggiverquiz zit er aan te komen. Vandaag gaan we prijzen sprokkelen bij de Halse middenstand! Dit uitzonderlijk op zaterdag, want zondag zijn er natuurlijk bijna geen winkels open!

 • zo
  12
  feb
  2023

  Vergadering op wieltjes

  9:30 - 12:00

  Alles wat rolt is vandaag toegestaan! skatebord, rolschaatsen, step? het kan zo gek nog niet !

  ahja wel niets elektrisch das voor mietjes xxx

 • zo
  19
  feb
  2023

  MEGA BOUNCE

  9:30 - 16:30

  Vandaag is de dag waar jullie allemaal op hebben gewacht ( AAAHHH da rijmt haha!!!!)

  WE GAAN NAAR MEGABOUNCEEE

  info volgt via mail, train jullie conditie maar :))

 • zo
  26
  feb
  2023

  Vrij

  Wij hebben vorige week iets te hevig gesprongen en nog stijf van vorige week. wij blijven dus nog mooi in ons bedje slaapwel!!

 • za
  04
  mrt
  2023

  QUIZ

  Allerbeste jongquizers!

  Jullie kunnen het al raden, vandaag is de dag waar iedereen al zo lang naar uitkijkt namelijk de Jonggiverquiz!!!

  Zet deze datum alvast in jullie agenda, want het is superbelangrijk dat jullie er allemaal bij zijn!

  Verdere info volgt nog 🙂

 • zo
  12
  mrt
  2023

  Antwerpen boven

  9:30 - 16:30

  Vandaag gaan we de enige stad die er toedoet eens verkennen, verdere info volgt via mail.

 • zo
  19
  mrt
  2023

  Zwangerschapsspel

  9:30 - 12:00

  We zullen eens testen hoeveel jullie van de lessen SO hebben onthouden. Hopelijk stellen jullie ons niet teleur met jullie kennis ...

 • zo
  26
  mrt
  2023

  Vrij

  De leiding is op weekend met onze vriendjes van de Stam!

 • zo
  02
  apr
  2023

  Massaspelen

  9:30 - 12:00

  We naderen het einde van het jaar, dus hopelijk hebben jullie nu al wel een beetje leren samenwerken! We zullen het vandaag ontdekken ...

 • zo
  09
  apr
  2023

  Gehandicaptenspel

  9:30 - 12:00

  Vandaag verlies je een arm, een been, of misschien je zicht of je gehoor.

 • zo
  16
  apr
  2023

  GROEPSDAG

  9:30 - 16:30

  Vandaag gaan we met heel de scouts op trot! Meer info volgt via mail!

 • zo
  23
  apr
  2023

  Vrij

  Vandaag gaat de leiding op Leidingsdag! Zijn jullie leiding? Nee? Dan blijf je best thuis.

 • vr
  28
  apr
  2023
  zo
  30
  apr
  2023

  WEEKEND

  Joepieee dit weekend is het niet 1 dag scouts maar 3!!! Waaaauuwww gewoon 3 dagen met jullie vriendjes, vriendinnetjes en leiding! Immens leuk!!

  Verdere info volgt via mail!

 • zo
  07
  mei
  2023

  3-in-1

  9:30 - 12:00

  Deze vergadering wordt een hels slagveld, we doen niet 1… ook niet 2…. maar wel 3 spelletjes tegelijk.

 • zo
  14
  mei
  2023

  Verrassingsvergadering

  9:30 - 12:00
 • za
  20
  mei
  2023

  Afscheidsvergadering

  9:30 - 12:00
 • zo
  03
  sep
  2023

  OVERGANG

  9:30 - 16:30

  Het schooljaar is terug begonnen (boeeee!), dat betekent dat de scouts ook weer op volle toeren begint te draaien (jeeeej!). Vandaag is het OVERGANG! Bereid jullie maar voor op modder, veel modder, veel veel modder en misschien (zeker) kom je op het einde van de dag je nieuwe leiding te weten 😉

  Praktisch: we verwachten jullie om 9.30 u. met de fiets op het scoutsterrein. Zorg ervoor dat je kleren en schoenen aanhebt die superdupervuil mogen worden. Wat nemen we voor de rest nog mee?

  • Een volledige set propere kleren (ondergoed, sokken en schoenen incluis)
  • Een handdoek en biologisch afbreekbare zeep (als je dat hebt)
  • Een lunchpakket, eventueel een snackje en zeker voldoende drinken

  Rond 16.30 u. komen we terug aan op de scouts. Tot dan!

 • zo
  10
  sep
  2023

  Vrij: Het Grote Bosgebeuren

  Dit weekend organiseren wij onze jaarlijkse fuif Het Grote Bosgebeuren. We zullen het heel heel druk hebben met opbouwen en afbreken, dus er is dit weekend geen vergadering gepland. We zien jullie graag terug op 17 september!

 • zo
  17
  sep
  2023

  Konijntjesvergadering

  9:30 - 12:00

  Van een dwergkonijn tot de imposante Vlaamse reus: geen enkel knuffelbaar springdier is vandaag veilig voor ons ...

 • zo
  24
  sep
  2023

  Jaarmarktbingo

  9:30 - 12:00

  Een stempelstift, een boel kaarten en hopen hopen hopen op ... BINGO! We zijn hier wel niet bij de OKRA, dus wij doen onze bingo's niet in een muf lokaaltje, maar out and about op de wereldberoemde jaarmarkt van Halle!

 • di
  26
  sep
  2023

  Vrij

 • zo
  08
  okt
  2023

  Milliliters en militairen

  9:30 - 12:00

  Geef acht! Schijt in uw broek op volle kracht! Zorg er maar voor dat het op zijn minst een camouflagebroek is: legerkleren aandoen is de boodschap!

 • zo
  15
  okt
  2023

  Rechtdoorbunktocht

  9:30 - 12:00

  We komen bij het hoge gras,
  We kunnen er niet onderdoor,
  We kunnen er niet overheen,
  We kunnen er niet omheen,
  We moeten er doorheen!

  Nadien is iedereen welkom op de HERFSTDRINK van de Vriendenkring! Hotdogs en drinks!

 • zo
  22
  okt
  2023

  Woudloperskeuken

  9:30 - 16:30

  Vandaag gaan we een groot risico nemen en jullie nog eens loslaten op een groot kampvuur. Hopelijk worden er niet alleen dingen ingesmeten, maar ook terug uitgehaald (bij voorkeur een lekker krokante croque of een blik ravioli perfect op temperatuur). Vergeet je woudloperskeukenwaardige lekkernijen dus niet en kom zeker met de fiets!

 • zo
  29
  okt
  2023

  Vrij

 • vr
  03
  nov
  2023
  zo
  05
  nov
  2023

  WEEKEND

  Meer info via mail!

 • zo
  12
  nov
  2023

  La vie en rose

  9:30 - 12:00

  TODAY'S DRESSCODE:  PINK!

 • wo
  15
  nov
  2023

  Ratatouillevergadering

  9:30 - 16:30

  Vandaag gaan we Anton Ego trots maken! Want zoals chef Gusteau altijd zei: 'Anyone can cook!'

 • zo
  19
  nov
  2023

  Ratatouilllevergadering

  9:30 - 16:30

  'Everyone can cook!', dixit chef Gusteau. Let's put it to the test vandaag!

 • zo
  26
  nov
  2023

  Vrij

 • zo
  03
  dec
  2023

  Sinterklaasvergadering

  9:30 - 12:00

  Hopelijk zijn jullie allemaal braaf geweest dit jaar, want anders krijgen jullie geen pakjes van de Sint!

 • zo
  10
  dec
  2023

  Brunch voor de studenten

  9:30 - 12:00

  Omdat jullie allemaal zo goed aan het studeren zijn (maybe true maybe not), willen we jullie vandaag een beetje verwennen 🙂

 • zo
  24
  dec
  2023

  Vrij

 • zo
  31
  dec
  2023

  Vrij

 • zo
  07
  jan
  2024

  Jinspring

  21:30
 • zo
  14
  jan
  2024

  Jinspring

  9:30 - 12:00
 • zo
  21
  jan
  2024

  Rollende Cluedo

  9:30 - 16:30

  Wie? Met wat? Waar? Vandaag spelen we detective maar dan on the road! Neem iets mee dat rolt!

 • zo
  28
  jan
  2024

  Vrij

 • zo
  04
  feb
  2024

  Voorbereiding Quiz

  9:30 - 12:00

  De allerbestegrootstewaanzinnigste quiz van Zoersel en omstreken zit er weer aan te komen: de Jonggiverquiz! Vandaag gaan we al wat voorbereidingen treffen!

 • zo
  11
  feb
  2024

  Pink Fluffy Unicorn

  9:30 - 12:00

  https://www.youtube.com/watch?v=5wb5HWVh6Fs

 • zo
  18
  feb
  2024

  Verrassingsuitstap

  9:30 - 16:30

  Spannnnnneeenddddddd 😉

 • zo
  25
  feb
  2024

  Vrij

 • zo
  03
  mrt
  2024

  Shrekdag

  9:30 - 12:00

  GET OUT OF MY SWAMPPPP! Verkleed je extra groen vandaag 🙂

 • zo
  10
  mrt
  2024

  Ridderdag

  9:30 - 12:00

  Hoort, hoort, de klaroenen schallen weder! Vandaag spelen we trouwe vazal (feodale stelsel back in business). Kom allemaal in maliënkolder en harnas!

  Na de vergadering houdt de Vriendenkring hun jaarlijkse lentedrink! We organiseren dit jaar ook een grote Stoelendans waar mooie prijzen mee vallen te winnen. Deelname kost 1 euro!

 • zo
  17
  mrt
  2024

  GROEPSDAG

  Vandaag gaan we met heel de scouts op stap! Meer info via mail!

 • zo
  24
  mrt
  2024

  Vrij

 • zo
  31
  mrt
  2024

  Vrij

 • zo
  07
  apr
  2024

  Vrij

 • zo
  14
  apr
  2024

  Pif Poef Paf Patat

  9:30 - 12:00
 • za
  20
  apr
  2024
  zo
  21
  apr
  2024

  NACHTJE LOKAAL (SHREK EDITION)

  Kijk alle films maar ter voorbereiding!

 • zo
  28
  apr
  2024

  Vrij

 • zo
  05
  mei
  2024

  Scoutfest (onder voorbehoud)

  9:30 - 16:30
 • za
  18
  mei
  2024

  Afscheidsvergadering

  9:30 - 12:00

  Afscheidsvergadering: uitzonderlijk op zaterdag! In de namiddag de BBQ van de Vriendenkring!


De leiding van de jonggivers:

Levi Wuyts

Levi Wuyts

Levi is jarig op 29 July 2024.

0472 32 56 00

In leiding bij : Jonggivers

Jade Anthonissen

Jade Anthonissen

Totem: Wisteriarode Sanguinische Conejo

Jade is jarig op 27 January 2024.

0477 06 00 96

In leiding bij : Jonggivers

Elias Oudermans

Elias Oudermans

Totem: Mojitotaupe Fervente Agame

Elias is jarig op 9 July 2024.

0472 30 73 29

In leiding bij : Jonggivers

Mil Van Der Auwera

Mil Van Der Auwera

Totem: Olijfboombronze Vlijtige Uil

Mil is jarig op 19 January 2024.

0468 46 73 45

In leiding bij : Jonggivers