Kapoenen zijn echte ontdekkingsreizigers. Voor

hen zit er in elk dagdagelijks dingetje een avontuur verborgen. De omgeving is voor de jongsten van onze groep dan ook zeer belangrijk. Daarom krijgt de inkleding van hun activiteiten enorm veel aandacht. We gaan er immers van uit dat de creativiteit en fantasie van zeer groot belang zijn. Kapoenen leren samen spelen, werken en leven om zo de eerste stapjes als echte scout te zetten.

kapoenen@scoutshalle.be

Sportvergadering

1, 2, 3, 4

hup naar achter, hup naar voor

1, 2, 3, 4

even rust en dan weer door

1, 2, 3, 4

links en rechts en spreid en sluit

adem in en adem uit

pppfff niet te moe op deze zondagochtend mag ik hopen? Vandaag hebben we namelijk sportvergadering en je zult al je energie nodig hebben.

Jinspring

Ohnee, ohnee waar zijn onze plannen voor de vergadering nu weer naar toe? Allegeluk komen vandaag de Jins ons een duwtje in onze zeilen geven. Zij gaan een kei coole vergadering in elkaar steken! We zijn benieuwd, jullie ook?

Zwemmen

Splitter splatter, vandaag gaan we zwemmen!! “Waar, wanneer en hoe?”, hoor ik jullie al vragen. Maak je geen zorgen deze info wordt nog tijdig gecommuniceerd via de whatsappgroep.

Vandaag slapen wij uit, want het was al vermoeiend genoeg met jullie… Grapje hé 😉 dikke knuffels!

Valentijn

Wat is er origineler dan de dag voor Valentijn een Valentijnsspel te doen? Niks natuurlijk! Vandaag verwachten we dat jullie allemaal heel lief zijn voor de leiding :)))))

Onbijtcinema (onder voorbehoud)

Hou je warme pyjama maar aan, neem je slaapzak en je liefste knuffel mee, ontbijt niet en bereid je voor op een lekker gezellige ochtend met ontbijt en een film kijken.

Neem allemaal een centje mee voor jullie ontbijt (exact bedrag wordt nog gecommuniceerd).

Ganzenbord

Weet jij hoeveel vakjes een ganzenbord heeft? Nee? Echt waar… breng dan maar je favoriete pionnetje mee! Dan gaan we dit samen ontdekken.

Ps hopelijk brengt de dobbelsteen jou mega veel geluk!

** Na de vergadering houdt de vriendenkring hun jaarlijkse LENTEDRINK!! Iedereen is welkom om de lente te vieren met een hapje en een drankje! **

Snoepzakkenverkoop

Hebben jullie al zin in kamp? De leiding alvast wel hoor!! Om het kamp geweldig leuk maar ook zeker betaalbaar te houden gaan we vandaag snoepzakken maken/verkopen. Zeker allemaal komen want wie weet hebben we zelfs nog snoepjes over…

Kermisvergadering

Komt dat zien, komt dat zien, de befaamde scoutsfoor is weer te Halle. Vandaag spelen we een verschillende aan kraampjes- en kermisspelletjes. Zeker niet te missen!

Pimp het lokaal

Wat is er cooler dan ons lokaal helemaal aankleden voor een mega-megagraaf nachtje lokaal volgende week? Niks! Dus maken dagierzijt!

zo

Nachtje lokaal

Om ten volle gebruik te maken van ons gepimpt lokaal, gaan we er een nachtje in verblijven! Samen met al je vriendjes & vriendinnetjes kun je een avond/nacht verwachten vol spanning en leukigheidjes verwachten. Voorzie alvast een goed matrasje of veldbed om op te slapen, een warme slaapzak & een leuk knuffelbeest. Meer info komt nog verwachten via mail/whatsapp!

Vandaag:

Dag van de slaap?

Dag van de student?

Dag van de Arbeid?

Groepsdag

Na twee jaar kunnen we eindelijk terug met heel de scouts samen een dag vol plezier beleven! De groepsdag dit jaar zal doorgaan aan het Zilvermeer in Mol, waar verschillende toffe activiteiten gepland staan! De leden worden verwacht om 8.50 u. aan de kerk van Halle-Zoersel en kunnen op dezelfde plaats worden opgehaald omstreeks 16.45 u. Er wordt verwacht dat de leden zelf middageten en drinken meenemen. Breng ook zwemgerief en en een handdoek mee. Om een beeld te hebben van wie er komt, vragen we om in te schrijven via deze link. Voor deze dag vragen we 15 euro, over te schrijven naar de rekening van de scouts.

Letterkoekvergadering

Letterkoekvergadering???  We zullen vandaag strijden tijdens heldhaftige spelen om koekjes, kan jij de langste woorden maken en daarna ook opeten 😉 ? Kom dan zeker meespelen vandaag.

OVERGANG

De leiding van de kapoenen:

benieuwd ? wij ook

rara rara rara