Wouters spelen met het Jungle Book als leidraad. Akela spreekt de welpen toe vanop de Vredesrots en samen leren we alle wetten van de jungle. Jezelf camoufleren en jezelf lekker vuil maken, jacht maken op ontvoerders, sporten, kampen bouwen, een nachtje lokaal, een fuifje op kamp... 1001 toffe dingen om te doen en proberen. Wouters bewijzen dat plezier maken en scouteske vaardigheden leren hand in hand gaan. Akela, Bagheera, Baloe, Chil en Oe staan al voor jullie klaar!

wouters@scoutshalle.be

Evenement details:

De leiding is dit weekend op leidingsweekend... Helaas zijn jullie nog geen leiding en bijgevolg dus niet welkom op dit weekend... Misschien komen wij nog wel eens mee wanneer jullie zelf leiding zijn ! Of misschien zijn wij dan al wat te oud...

In ieder geval, dit weekend mogen jullie gewoon in jullie nest blijven liggen !

De leiding van de wouters:

benieuwd ? wij ook

rara rara rara