Spaghettislag givers (16/02)

Beste ouders, leden en sympathisanten 

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de givers van Scouts Sint-Maarten Halle-Zoersel een spaghettislag om hun kamp te sponsoren. Een spaghettislag is echter niets zonder klanten om van deze overheerlijke en met liefde gemaakte spaghetti te proeven. Daarom hebben wij jullie nodig!

U kan kiezen uit spaghetti bolognaise, pasta pesto met spekjes of pasta pesto veggie voor maar 10 euro (voor leiding en kinderen is het 8 euro)! De zoetebekken onder ons kunnen voor 3 euro 3 desserten uit ons dessertenbuffet kiezen. Drank (alcoholisch en non-alcoholisch) zal rijkelijk aanwezig zijn. Dit voor de prijs van €1.5 per bonnetje.

Onze spaghettislag zal plaatsvinden in het Zonneputteke te Zoersel op zaterdag 16 februari 2019. Er zijn twee shiften waaruit u kan kiezen: 17u00 of 19u00. U kunt zich inschrijven door onderstaand formulier in te vullen en door te sturen naar givers@scoutshalle.be.

OPGELET! De inschrijving is pas compleet als u het juiste bedrag hebt overschreven op het rekeningnummer BE69 7390 1229 7678 en u een bevestigingsmail van ons hebt gekregen.