Jins is binnen scouting de laatste tak voor je de leiding instapt en dit merk je ook aan hun typische activiteiten. In de loop van het jaar komen de kritische zin en creativiteit van de jongeren meer aan bod. Ze nemen verantwoordelijkheid en vergaderingen op eigen schouders en degraderen hun leiding hiermee tot begeleiding. Het organiseren van een fuif, een week samen op de scouts leven, buitenlandse kampen, zelf leiding geven aan de jongsten, een kleurentotem... Het leven van een jin is druk, maar interessant!

jins@scoutshalle.be

• ma

Lasershooten

9u30 - 16u30

Plakken voor Boesparty

• vr
    za

Boesparty

17:00 - ???JK Malmejo

Overgang/ kennismaking

Goeiendag
    Normaal gezien zouden wij nu met zen alle al niet meer te herkennen zijn door alle modder… Jammer genoeg is dat dit jaar niet mogelijk :(((( Jullie mogen dus gewoon met propere kleren naar de scouts komen zodat wij jullie eindelijk kunnen ontmoeten. Verzin al maar 2 toffe anekdotes die jullie met ons willen delen om jullie beter te leren kennen.
    DOEIIII

Bootjesvergadering

Wat is een scoutsjaar zonder de aloude klassieker: bootjesrace. Neem zelf de onderdelen mee (plastieken flessen, plakband, …) die je nodig hebt om je droomboot samen te stellen. Dat de beste mogen winnen!

Ja niks

Oef, vorige week iets te zwaar gebootjesracet… De Wouter stopt maar ni me wenen na zijn vernederende afgang en we zijn nog steeds op zoek in de Halse beken naar de Rik na zijn spectaculaire kapseis… Weird da wij al weten hoe de bootjesrace (die op moment van schrijven nog weken van ons verwijderd is) zal eindigen, vinden jullie niet?

Paintball + schatkistshit + liddircimpititie

Deze zondag gaan we het nieuwe met het oude mixen, we gaan een regelrechte klassieker nemen en er een hedendaagse twist aangeven. We gaan een spel van de tijd van Joa nemen (echt lang lang geleden) en dat mixen met de millennial shit van jullie tijd! Om half tien worden jullie op de scouts verwacht!

Het Grote Organenspel

We hebben ze allemaal, sommige werken goed, andere kunnen wel een detox sessie gebruiken. Ze kloppen, borrelen en verwerken alle brol die jullie in jullie lichaam proppen! Het gaat hier natuurlijk over jullie organen. Als leiding is het onze verantwoordelijkheid om jullie vanalles te leren. Dus vandaag spelen we het grote organen spel! We verwachten jullie om half tien aan de scouts met al jullie organen (liefst in het lichaam) en een heeeeel goede verzekering!! Groetjes 🙂

2020

Voormiddag kookspel + jogispel van Stijn met ingrediënten winnen + namiddag: koeienspel

Wat hebben koeien met koken te maken? Buiten de eerste letters van deze twee bijzondere woorden op het eerste zicht niet erg veel. Maar daar komt deze zondag verandering in. Verkleed je als koe of chef-kok. Of niet. We don’t care. En kom met de fiets naar de scouts, wel echt doen hihi. Hou ook nog wat plaats vrij in één van jullie 4 magen, want misschien valt er wel iets te smullen.
    Grtz van ons #fokceureuna

Ook niks hé

Zondag 18 oktober 2020, een zondag zonder scouts … Op dit soort dagen is het steeds verveling die de bovenhand neemt. Om deze dag toch wat draaglijker te maken voorzien we jullie van een leuk maar eerder onnuttig weetje over 18 oktober:
    Op 18 oktober 1922 wordt de publieke omroep van het Verenigd Koninkrijk, de BBC, opgericht. Het is een van de oudste zendgemachtigden ter wereld.

Zetelrace + liddircimpititie

Een activiteit waarbij er een zetel betrokken is zonder dat er de hele tijd gechilld wordt, dit kan enkel een zetelrace betekenen. Dit jaar combineren we de zetelrace met een laddercompetitie om de competitiegeest hoog te houden. Come prepared!

• vr

*AFGELAST* QUIZ

Hoeveel golfballen passen er in een bus? Wie van de jins (of leiding, lol wij kiezen alvast voor de Stijn) gaat een nier afstaan zodat we naar een epic land op kamp kunnen? En hoeveel keer overlappen de wijzers van een klok elkaar in een volledige dag?
    Kom uit jullie zetel op deze koude of warme vrijdagavond (weersvoorspellingen zijn nog niet zo ver op voorhand raad te plegen) en warm de grijze massa in die pallettekoppen al maar op, want wij gaan lekker quizzen ! (Het gerucht gaat de ronde dat ene E. Van Looy een tussenstop zou houden in Halle, al achten we de kans groter dat dit is om een pint te pakken in de Non…)
    JN)

Stadsspel Antwerpen

Google bestaat nog maar sinds 4 november 1998, sommige van jullie leiding zijn dus ouder dan Google :O. Ondertussen heb je al verschillende apps en andere onderdelen dan gewoon Google; Google Maps, Google Drive, Google Nieuws, Google Scolar, Google Translate…
    Vandaag trekken we naar Antwerpen om te zien hoe goed jullie kennis is van de moderne wereld en hoe goed jullie daar mee kunnen werken.
    Wij verwachten jullie met een lunchpakket en mondmasker om 9h aan de Ploeg in Halle.

TIP: wikipedia pagina van Google 😉

Leidingsweekend

Jeeuuuu jinskes, de leiding is van’t weekend ribbedebie! Wij trekken er samen met alle andere leiding op uit om even te bezinnen en een klein beetje te roddelen over jullie. Wij (lees: Marie) hebben da soms nodig. Pls don’t judge.

Moviemorning

Niets is beter dan op zondag wat luieren in uw pj’s, dus hou deze maar aan. LET OP: bestaat deze enkel uit een onderstuk gelieve ook een t-shirt aan te doen!! Laat uw favo film van het moment maar weten dan kiezen wij er eentje uit!
    Wij voorzien ook een lekkere snack en een warm drankje.
    XOXO

De leiding van de jin:

Joaquin Heye

Totem: Passievruchtgele Charmante Springbok

Joaquin is jarig op 9 september 2021.

Marie Janssens

Totem: Klaproosgroene Behulpzame Mustang

Marie is jarig op 18 augustus 2021.

Wouter Schmidt

Totem: Pompelmoesbruine Vinnige Slingeraap

Wouter is jarig op 14 juli 2021.

Rik Van de Velde

Totem: Rosbiefblauwe Gezellige Pinguïn

Rik is jarig op 19 november 2021.

Stijn Verpoest

Totem: Druivenrankgele Jolijtige Spitsvogel

Stijn is jarig op 8 september 2021.