Jonggivers is misschien wel de avontuurlijkste tak binnen de scouts. Ze trekken erop uit in de natuur, zitten 's avonds rond een kampvuur, gaan op interview of ravotten op het veld. Jonggivers spelen en leven in kleine groepen en zijn op zoek naar avontuur, vriendschap en voldoening. Tijdens het kamp maken zij hun tafels en vuren zelf, slapen in tenten en koken het eten in patrouilles. De eerstejaars jonggivers worden ook getotemd, wat een van de laatste stappen richting een volwaardig scout is.

jonggivers@scoutshalle.be

Evenement details:

Wieltjesvergadering

eerst wieltjes, dan kampinfo moment en BBQ THEY SEE ME ROLLIN’, THEY HATIN’ https://www.youtube.com/watch?v=CtwJvgPJ9xw Vandaag is een zeer speciale dag, we hebben namelijk vier activiteiten in gedachten. Ten eerste, een ECHTE wieltjesvergadering. Dus neem allemaal jullie coolste wieltjes mee, maar vergeet zeker ook geen bescherming want we weten hoe klunzig jullie zijn 😉. Ten tweede, de enige echte vriendenBBQ, waarop jullie allemaal uitgenodigd zijn (ouders inclusief). Dus lekker smikkelen en smakkelen en genieten van onze laatste vergadering samen! Ten derde, het langverwachte kampinfomoment. Hier gaan we jullie ouders alle informatie bezorgen over het fantastische kamp dat wij in petto hebben. De groepsleiding gaat via mail laten weten hoe laat jullie ouders hierop verwacht worden, zodat er geen kampinfomomenten overlappen. Ten vierde, een potje wenen want dit is onze laatste vergadering samen :(( Maar niet getreurd want de volgende keer dat we elkaar zien, zijn we op KAMP!

De leiding van de jonggivers:

Britt Gabriels

Totem: Citrus Sepia Temperamentvolle Herder

Britt is jarig op 1 June 2022.

Eva Janssens

Totem: Vermiljoenoranje Ongeremde Stern

Eva is jarig op 14 August 2022.

Joey Verhelst

Totem: Bella Donnabruine Unieke Caraya

Joey is jarig op 9 July 2022.

Jan Van de Velde

Totem: Kosmospaarse Charmante Bergduivel

Jan is jarig op 21 August 2022.

Tom Scheirs

Totem: Smaragdzwarte Altruïstische Caraya

Tom is jarig op 23 December 2022.