Givers experimenteren graag en zoeken hierbij hun plaats in de groep en maatschappij. De vergaderingen kunnen dan ook alle richtingen uitgaan: van het maken van een film en een dagje punker tot een spannende dropping. Belangrijk hierbij is de eigen inbreng en creativiteit. Een eerste buitenlands kamp hoort ook tot het privilege van het giver zijn. Als eerstejaars krijg je ook de kans je voortotem te behalen. Dit is de tweede en voorlaatste totem binnen onze scouts.

givers@scoutshalle.be

 

Activiteiten:

 • za
  06
  jan
  2024

  Casino

  20:00 - 22:00

  Je kan maar 100% van je geld verliezen maar 200% winnen. Je weet wanneer je moet stoppen. Kom chique gekleed.

 • zo
  14
  jan
  2024

  Dobbelwandeling

  9:30 - 12:00

  Dobbel hier dobbel daar laat de dobbelsteen beslissen naar waar

 • zo
  21
  jan
  2024

  Vrij

 • zo
  21
  jan
  2024

  Vrij

  De leiding heeft allemaal examens dus heb je een extra dagje om uit te slapen. Geniet ervan.

 • zo
  28
  jan
  2024

  Vrij

 • zo
  04
  feb
  2024

  Ontbijtcinema

  9:30 - 12:00

  Hou jullie pyjama's maar lekker aan. Neem je slaapzak mee. Neem ook 2,5 euro mee voor een lekkere koffiekoek.

 • zo
  11
  feb
  2024

  Valentijn

  9:30 - 12:00

  Neem allemaal jullie liefje mee naar de scouts. Als je in een situationship zit mag dat ook zeker.

 • zo
  18
  feb
  2024

  Verrassing!

  9:30 - 16:30

  Meer info volgt via mail!

 • zo
  25
  feb
  2024

  Vrij

 • za
  02
  mrt
  2024

  SPAGHETTISLAG

  De Spaghettislag, een bruisende activiteit waarbij saamhorigheid en genot hand in hand gaan. Het begint met een simpel concept: een heerlijke spaghetti-maaltijd samenstellen en verkopen voor het goede doel. Maar al snel groeit dit uit tot een grootschalige evenement waar de hele gemeenschap naar uitkijkt.

  In de aanloop naar de Spaghettislag vullen vrijwilligers keukens met de aromatische geuren van tomatensaus en vers gekookte pasta. Familiegeheimen worden gedeeld en recepten worden aangepast om de perfecte smaak te bereiken. Terwijl de spaghetti pruttelt op het fornuis, worden tafels gedekt met kleurrijke tafelkleden en gezellige kaarsen, en worden stoelen opgesteld om gasten te verwelkomen.

  Wanneer de avond van de Spaghettislag aanbreekt, stromen mensen samen in een bruisende zaal, vol verwachting en enthousiasme. De lucht is gevuld met gelach en gesprekken, terwijl borden worden gevuld met dampende porties spaghetti, rijkelijk bedekt met saus en kaas. Elk hapje is een smaakexplosie, elke gesprek een moment van verbinding.

  Maar de Spaghettislag is meer dan alleen een culinair festijn; het is een kans om terug te geven aan de gemeenschap. De opbrengst van het evenement gaat naar lokale goede doelen en initiatieven die de levens van anderen verrijken. Het is een daad van liefde en vrijgevigheid die de ware geest van samenwerking en medeleven belichaamt.

  En terwijl de laatste vorken worden neergelegd en de laatste gesprekken worden gevoerd, blijft de herinnering aan de Spaghettislag nog lang nazinderen. Het is een herinnering aan de kracht van gemeenschap, van wat mogelijk is wanneer mensen samenkomen rond een tafel, een maaltijd delen en hun harten openen voor anderen.

 • zo
  10
  mrt
  2024

  Het Jachtseizoen

  9:30 - 12:00

  Het spel Jachtseizoen brengt een opwindende mix van spanning, strategie en teamwork naar voren, waar spelers in een race tegen de klok elkaar achtervolgen door straten en steegjes, met slechts één doel voor ogen: hun prooi vangen. De adrenaline stroomt door hun aderen terwijl ze zich door de stad bewegen, altijd op zoek naar een glimp van hun doelwit.

  Gewapend met slimme tactieken en communicatie vaardigheden, werken de jagers samen om hun prooi op te sporen en te isoleren, terwijl de prooi zelf wanhopig probeert te ontsnappen aan de gretige handen van hun achtervolgers. Elke wending en draai in de straten brengt een nieuwe uitdaging, een nieuwe kans om te ontsnappen of te vangen.

  Het spel Jachtseizoen is niet alleen een test van fysieke vaardigheden, maar ook van mentale behendigheid en teamcoördinatie. Het vereist snelle besluitvorming en strategisch denken, evenals een scherp oog voor detail en een goed gevoel voor timing.

  Maar bovenal is het spel Jachtseizoen een bron van opwinding en plezier, waar vriendschappen worden gesmeed en herinneringen worden gemaakt in de hitte van de achtervolging. Het is een ervaring die de deelnemers nog lang bij zal blijven, een avontuur dat hen keer op keer terug zal brengen voor meer.

  Na de vergadering houdt de Vriendenkring hun jaarlijkse lentedrink! We organiseren dit jaar ook een grote Stoelendans waar mooie prijzen mee vallen te winnen. Deelname kost 1 euro!

 • zo
  17
  mrt
  2024

  GROEPSDAG

  Vandaag gaan we met heel de scouts op stap! Meer info via mail!

 • zo
  24
  mrt
  2024

  Vrij

 • zo
  31
  mrt
  2024

  Vrij

 • zo
  07
  apr
  2024

  Vrij

 • zo
  14
  apr
  2024

  Klakkebuizen

  9:30 - 12:00

  Beste avonturiers,

  Op zoek naar een opwindende en unieke ervaring? Dan hebben we goed nieuws voor jou! We nodigen je uit om deel te nemen aan onze Halve Dag Klakkebuizen Avontuur, een spannende activiteit vol creativiteit en plezier.

 • vr
  26
  apr
  2024
  zo
  28
  apr
  2024

  Weekend

  Beste ouders en leden

  Het is tijd om je rugzak in te pakken, je tent op te zetten en je klaar te maken voor een weekend vol avontuur en plezier! We nodigen jullie allemaal uit om deel te nemen aan ons spannende Scouts Weekend, een geweldige gelegenheid om samen te komen, nieuwe vrienden te maken en te genieten van de natuur.

  meer info via mail

 • zo
  28
  apr
  2024

  Vrij

 • zo
  05
  mei
  2024

  Rechtdoortocht

  9:30 - 12:00

  Beste avonturiers,

  Stof je wandelschoenen af, pak je rugzak in en bereid je voor op een spannend avontuur! We nodigen jullie uit om deel te nemen aan onze Rechtdoor Tocht, een uitdagende en opwindende wandeling door de ongerepte natuur.

 • zo
  12
  mei
  2024

  Verrassing

  9:30 - 12:00

  Goedemorgen iedereen,

  Vandaag staat er iets bijzonders op de planning! We nodigen jullie uit om deel te nemen aan een verrassende halve zondagochtend vol avontuur en plezier. Het belooft een ochtend te worden om nooit te vergeten, vol onverwachte wendingen en leuke activiteiten.


De leiding van de givers:

Robbe Van Riemen

Robbe Van Riemen

Robbe is jarig op 13 April 2024.

0487 01 50 22

In leiding bij : Givers

Ben Gysels

Ben Gysels

Totem: Perzikazure Montere Zeezwaluw

Ben is jarig op 23 March 2024.

0468 27 55 95

In leiding bij : Givers

Eva Van de Cloot

Eva Van de Cloot

Totem: Vuurbaakgrafiet Openhartige Pica

Eva is jarig op 14 February 2024.

0486 95 74 25

In leiding bij : Givers

Lies Totté

Lies Totté

Totem: Feeënbaarsoranje Trouwhartige Kauw

Lies is jarig op 19 November 2024.

0468 21 00 14

In leiding bij : Givers