Givers experimenteren graag en zoeken hierbij hun plaats in de groep en maatschappij. De vergaderingen kunnen dan ook alle richtingen uitgaan: van het maken van een film en een dagje punker tot een spannende dropping. Belangrijk hierbij is de eigen inbreng en creativiteit. Een eerste buitenlands kamp hoort ook tot het privilege van het giver zijn.

givers@scoutshalle.be

Jolijt alom, tis Pasen en jullie mogen thuis blijven vandaag. Hopelijk komt de paashaas langs!

groetjes vanop voorkamp!

jullie leiding xx

Hele dag xd

09u30- 16u30

pjiew pjiew, bzzz, PANG PANG PANG, Brrrrr

Jaja, dit zijn de geluiden die jullie vandaag zullen horen. We gaan iets doen met laser en geweren int donker. Al enig idee? Pak al uw tactische skills en moves maar mee.

Kom allemaal zeker met de fiets naar de scouts, want we gaan ergens naartoe fietsen!

We verwachten jullie aan de scouts om 9u30, en jullie kunnen naar huis om 16u30.

Aangezien het een hele dag is, neem ook maar een paar snacks, wat drinken en een middagmaal mee.

over en out

Olympische giverspelen

09u30 - 12u00

Stretch al uw spieren en maak u er maar klaar voor, want dit wordt het meest epic event van de eeuw! We gaan namelijk de olympische giverspelen doen! Wat zijn de giverspelen hoor ik u al vragen? Awel, wij gaan geen klassieke olympische sporten doen, wij gaan er een leuke twist aan geven. Competitief zijn is vandaag de boodschap, maar zoals iedereen weet: meedoen is belangrijker dan winnen :^)

ps: doe kleren aan die vuil mogen worden

Na de vergadering is het kampinfomoment, dus ouders zijn aan te raden om te blijven!

zo

Nachtje Lokaal

17u00 - 11u00

Zo snel ging het dus, ons giverjaar!
    We hebben nog een laatste knallende activiteit voor jullie in petto!
    Wat is een scoutsjaar zonder nachtje lokaal? Exact, een scoutsjaar zonder nachtje lokaal…
    Maar dat willen we natuurlijk niet. Om het minder omslachtig te formuleren: Zaterdag 11 mei verwachten we jullie om 17u op de scouts voor een afscheidsbarbecue!

De dag nadien (11u) kunnen jullie weer huiswaarts keren en dan kan het aftellen naar het kamp beginnen!

De leiding van de givers:

Natalie Lambrechts

Totem: Kippenkruidwitte Gedreven Jabiroe

Natalie is jarig op 30 juli 2019.

Heideweg 64

Bram Van Echelpoel

Totem: Braambesgroene Genietende Tragopaan

Bram is jarig op 23 juli 2019.

Sint Martinusstraat 15

Wouter Schmidt

Totem: Pompelmoesbruine Vinnige Slingeraap

Wouter is jarig op 14 juli 2019.

Ten otter 12

Laurens Van Dooren

Totem: Padvinderblauwe Ludieke Wombat

Laurens is jarig op 16 juni 2019.

Olmenlei 51