Givers experimenteren graag en zoeken hierbij hun plaats in de groep en maatschappij. De vergaderingen kunnen dan ook alle richtingen uitgaan: van het maken van een film en een dagje punker tot een spannende dropping. Belangrijk hierbij is de eigen inbreng en creativiteit. Een eerste buitenlands kamp hoort ook tot het privilege van het giver zijn. Als eerstejaars krijg je ook de kans je voortotem te behalen. Dit is de tweede en voorlaatste totem binnen onze scouts.

givers@scoutshalle.be

Stadsspel Turnhout

Vandaag gaan we het verre Turnhout verkennen. Voor al wie Turnhout nog niet goed kent, is hier een korte beschrijving:

"Turnhout is een stad in het noorden van België gelegen in de provincie Antwerpen. Het is de hoofdplaats van het arrondissement Turnhout en het gelijknamige kies- en gerechtelijk kanton. De stad telt circa 45.000 inwoners. Turnhout afficheert zichzelf als de hoofdstad van de Kempen en als de 'speelkaartenstad'."

De praktische afspraken komen later!

Avondquiz

De roze badeendjes, Kwistet, Kwistanie…al deze dingen hebben iets gemeen. Het zijn fantastisch originele quiztteamnamen. Vanavond is het aan jullie om te strijden tegen elkaar op onze giverquiz. Kom allemaal om 19.30 u. naar de scouts. De quiz zal tot 22 u. duren.

Mogen de slimsten winnen!

Outdoorcinema

Wat is er leuker dan in de avond een filmke pakken in het zeteltje?? In de OCHTEND een filmke pakken in de fancy scoutszetels natuurlijk!! Wij voorzien snacks en alles om er een onvergetelijk ontbijtcinemake van te maken. Neem hiervoor allemaal 2 euro mee!

ps: de coolste givers komen in hun pyjama

Schaatsen

Om de eerste maand van dit gloednieuwe jaar sportief af te sluiten gaan we vandaag gezellig schaatsen in Herentals. We spreken om 9:20 af aan halte Zandhoven Dorp Vierselbaan. Neem allemaal €7 cash voor de inkom en vergeet zeker ook geen handschoenen anders mag je niet op de schaatsbaan. :))

Voorbereidingen spaghettislag

Volgende week zaterdag is het zo ver ………..

!!!!!Onze SPAGHETTISLAG!!!!!

Om deze avond perfectomundo te maken, moet er nog wel wat gebeuren, onder andere… inkleding. Hier gaan we ons dus vandaag mee bezighouden. Neem allemaal jullie creativiteit en goesting mee, dan gaan we AAN DE (spaghetti)SLAG!

Spaghettislag

Daar is hij dan, de langverwachte SPAGHETTISLAG!!! Meer info hierover krijgen jullie nog via mail!

Gezelschapsspelletjesvergadering

Neem allemaal jullie favoriete gezelschapsspel mee naar de scouts want die gaan we kunnen gebruiken vandaag! We doen een gezellige voormiddag vol spelletjes!

zo

Nachtje lokaal!

Dit weekend doen we nachtje lokaal! Meer info via mail!

Kubbtornooi

Vandaag is het tijd om jullie competitieve zelf naar boven te halen. We gaan als een bende zotten met houten blokken gooien en daar keiveel plezier mee hebben!!

** Na de vergadering houdt de vriendenkring hun jaarlijkse LENTEDRINK!! Iedereen is welkom om de lente te vieren met een hapje en een drankje! **

Verrassingsactiviteit

Vandaag heeft de leiding een verrassing voor jullie gepland. Kom allemaal naar de scouts met een lunchpakket, genoeg water en snacks en liefst goede wandelschoenen.

Ontbijtcinema

ps: de coolste givers komen in hun pyjama

Koekpaas

Om nog in de paassfeer van de afgelopen dagen te blijven, gaan we vandaag iets lekkers bakken in paasthema. Breng allemaal jullie innerlijke Jeroen Meus naar buiten 🙂

Verrassingsactiviteit

Vandaag heeft de leiding een verrassing voor jullie gepland. Kom allemaal naar de bushalte met een lunchpakket, genoeg water en snacks en vooral veel goesting. Meer info volgt nog via de Whatsappgroep 🙂

• vr
    zo

Weekend

Info volgt!!! Hou alvast dit weekend vrij 😊

Groepsdag

Na twee jaar kunnen we eindelijk terug met heel de scouts samen een dag vol plezier beleven! De groepsdag dit jaar zal doorgaan aan het Zilvermeer in Mol, waar verschillende toffe activiteiten gepland staan! De leden worden verwacht om 8.50 u. aan de kerk van Halle-Zoersel en kunnen op dezelfde plaats worden opgehaald omstreeks 16.45 u. Er wordt verwacht dat de leden zelf middageten en drinken meenemen. Breng ook zwemgerief en en een handdoek mee. Om een beeld te hebben van wie er komt, vragen we om in te schrijven via deze link. Voor deze dag vragen we 15 euro, over te schrijven naar de rekening van de scouts.

Afscheidingsvergadering

Zoals de Marco beschrijft met zijn wondermooie woorden: “Afscheid nemen bestaat niet.” Toch is het vandaag de laatste dag van het scoutsjaar. Niet getreurd, we gaan er vandaag een top afsluiter van maken. Onze activiteit gaat door van half 10 tot 12 en wordt gevolgd door de BBQ georganiseerd door de vriendenkring! Meer info hierover krijgen jullie snel te weten 🙂

OVERGANG

De leiding van de givers:

benieuwd ? wij ook

rara rara rara